I ŚNIADANIE 5:45
100 g chleba żytniego pełnoziarnistego
180 g jaj kurzych (3 szt.)
50 g rodzynek suszonych
2 kapsułki omega 3
Białko: 30,35 Tłuszcze: 21,31 Węglowodany: 91,3 Kcal 650,3
II ŚNIADANIE 9:45
100 g chleba żytniego pełnoziarnistego
100 g twarogu chudego
40 ml mleka 1,5% (lub jogurt/maślanka)
50 g słonecznika
Białko: 40,06 Tłuszcze: 24,75 Węglowodany: 71,7 Kcal 641,2
III ŚNIADANIE 13:15
125 g chleba żytniego pełnoziarnistego
50 g sera żółtego Goudy
50 g twarogu chudego
20 ml mleka 1,5% tłuszczu (lub jogurt/maślanka)
Białko: 32,9 Tłuszcze: 14,05 Węglowodany: 70,1 Kcal 517,85
OBIAD I (posiłek przedtreningowy) 16:30
80 g twarogu chudego (lub wołowina / ryba)
12 ml oliwy z oliwek + warzywa
250 ml mleka 1,5% tłuszczu
100 g Vitalmax
miarka Xpand 30 minut przed treningiem (w dni nietreningowe tyko ta miarka)
Białko: 37,04 Tłuszcze: 16,8 Węglowodany: 91,1 Kcal 666,68
TRENING ok. 18:00
OBIAD II (posiłek potreningowy) 20:00 - posiłek 45-60 minut po treningu
100 g piersi z kurczaka
250 ml mleka 1,5% tłuszczu
100 g Vitalmax
50 g Carbo
miarka Xpand 15 minut po treningu (w dni nietreningowe bez tej miarki)
+- cukier
500 ml wody 30 minut po treningu
Białko: 42,7 Tłuszcze: 5,75 Węglowodany: 135,8 Kcal 770
KOLACJA 22:00
200 g twarogu chudego
20 ml mleka 1,5 % tłuszczu (lub jogurt/maślanka)
zinacs forte+filomagB6, witamina C
Białko: 40,28 Tłuszcze: 1,3 Węglowodany: 8 Kcal 209,6
=======================================================================
Dzienne zapotrzebowanie - 3509 kcal. B-222, T-87, W-478
Grunt to się nie poddawać ...