-World belongs to strong and brutal-
FU - jakosc tak !!! cena nie!!! Cena jednej 100 g porcji tego gainera to 1,6 zł, sam serek to jakies 2,5 zl + ryz jakies 30 gr. Jakosc, napewno wyzsza, co tracisz? czas przygotowania i szybkosc uzycia, a to w przypadku gainera duzy zysk. Czyli finansowo lepiej niz zarcie.
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
paczka ryzu - 85g wegli i 12g bialka
100g twarogu - niecala zlotowka
paczka ryzu - max 50gr
wole wiedziec co zjadam
-World belongs to strong and brutal-
to tak jak bys powiedzial ze w 100 gramach szynki albo piersi z kurczaka jest 20 gramow bialka
pyatnie: przeciez tak wszedzie pisza wiec co ja wendi6o -jestem najmadrzejszy?
odpowiedz a dlaczego nigdzie nie pisza ze kiedys ze 100 kilo miesa robilo sie 70 kilo podrobow(za czasow Gomulki)? a teraz robi sie 150-180(dodaje sie substancje ktore wiaza wode wiec polowa bo 2x70=140 to woda i substancje ktore wiaza wode w miesie)
nie chce pisac ze lepiej jest kupic gainera bo nie o to mi chodzi chce tylko zaznaczyc ze ma to tylko sens jezeli sam sobie wychodujesz krowe lub kurczaka-mieszkajac na wsi poniewaz nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ale kurczaki ktore spozywamy rosna w 3 tygodnie od jajeczka a ostatniego dnia dostaja wode aby jeszcze bardziej napecznialy przed transportem(wiecewj kasy dla chpodowcy)podonbie jest z serem przeciez sam napisz jaka czesc tego sera to woda. a ze badania dietetyczne zrobiono zanim nastaly te piekne czasy wedlin serow itd(piekne czassy dla chodowcow i zakladow miesnych)jak myslicie po co BRUKSELA wyszla z propozycja PAKIETU REACH??bo wkoncu ktos spostzregl w jakim swiecie my zyjemy i chce cos z tym zrobic-podejrzewam ze za jakis rok przeczytasz sobie co jest jeszcze oprocz konserwatow w miesku ktore spozywasz codziennie
zawsze pomyśl 2 razy
-World belongs to strong and brutal-
przypomne Ci to i wtedy pogadamy i zobaczymy kto ma racje^^
i kto sie powinien udac do specjalisty
zawsze pomyśl 2 razy
pozniej sie zastanow, jaki zwiazek z chudym twarogiem z malej wielkopolskiej mleczarni maja kurczaki z francji, a na koncu zastanow sie czy nie warto byloby spotkac sie z psychiatra, bo twoje wypowiedzi trącą jakas manią przesladowczą
a jesli sadzisz, ze ryz i twarog sa mniej pewnym produktem od nieznanego pochodzenia produktu w proszku to faktycznie - nie rokujesz nadziei na przyszlosc
-World belongs to strong and brutal-
EDIT: nie chce przez to powiedziec ze lepiej jeszc gainery niz zarcie, chce tylko uswiadomic ci ze i tka nie wiesz co jesz, i tak. Wiec nie opowiadaj bajek.
Zmieniony przez - leyus w dniu 2005-11-20 20:48:33
“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski
wiadomo ze kostki sa wieksze
twarog to produkt sam w sobie - tu nie ma co usprawniac czy zmieniac - nawet smak jest naturalnie i ostatecznie do dupy.
-World belongs to strong and brutal-