SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

gainer 737 dalczego kupilem-test str 6

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 50967

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 6988 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 52689
prawda jest taka, ze od tego gainera wolalbym wziac ryz z chudym twarogiem - cena ta sama, a jakosc nieporownywalnie lepsza na korzysc mojej opcji

-World belongs to strong and brutal-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 8194 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 21398
miętki - masz 100% racji, jakbym mial mozliowsc jesc co miesiac Vitalmaxa albo Olimpa albo cos z zagranicznych bajerow o czym nawet nie snie, to bym jadl, niestety studentem jestem :( Sprobowac moge, rogi mi chyba nie wyrosna :) najwyzej czeka mnie megaból!!! :)
FU - jakosc tak !!! cena nie!!! Cena jednej 100 g porcji tego gainera to 1,6 zł, sam serek to jakies 2,5 zl + ryz jakies 30 gr. Jakosc, napewno wyzsza, co tracisz? czas przygotowania i szybkosc uzycia, a to w przypadku gainera duzy zysk. Czyli finansowo lepiej niz zarcie.

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 6988 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 52689
100g twarogu - 20g bialka
paczka ryzu - 85g wegli i 12g bialka

100g twarogu - niecala zlotowka
paczka ryzu - max 50gr

wole wiedziec co zjadam

-World belongs to strong and brutal-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 110 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4098
Fu chyba sobie zartujesz:D w 100 gramow warogu jest 20 gramnow bialka??
to tak jak bys powiedzial ze w 100 gramach szynki albo piersi z kurczaka jest 20 gramow bialka
pyatnie: przeciez tak wszedzie pisza wiec co ja wendi6o -jestem najmadrzejszy?

odpowiedz a dlaczego nigdzie nie pisza ze kiedys ze 100 kilo miesa robilo sie 70 kilo podrobow(za czasow Gomulki)? a teraz robi sie 150-180(dodaje sie substancje ktore wiaza wode wiec polowa bo 2x70=140 to woda i substancje ktore wiaza wode w miesie)
nie chce pisac ze lepiej jest kupic gainera bo nie o to mi chodzi chce tylko zaznaczyc ze ma to tylko sens jezeli sam sobie wychodujesz krowe lub kurczaka-mieszkajac na wsi poniewaz nie wiem czy zdajecie sobie sprawe ale kurczaki ktore spozywamy rosna w 3 tygodnie od jajeczka a ostatniego dnia dostaja wode aby jeszcze bardziej napecznialy przed transportem(wiecewj kasy dla chpodowcy)podonbie jest z serem przeciez sam napisz jaka czesc tego sera to woda. a ze badania dietetyczne zrobiono zanim nastaly te piekne czasy wedlin serow itd(piekne czassy dla chodowcow i zakladow miesnych)jak myslicie po co BRUKSELA wyszla z propozycja PAKIETU REACH??bo wkoncu ktos spostzregl w jakim swiecie my zyjemy i chce cos z tym zrobic-podejrzewam ze za jakis rok przeczytasz sobie co jest jeszcze oprocz konserwatow w miesku ktore spozywasz codziennie

zawsze pomyśl 2 razy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 6988 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 52689
wendi nie martw sie, sa jeszcze specjalisci w Polsce ktorzy moga ci pomoc ...

-World belongs to strong and brutal-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 110 Wiek 42 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 4098
nie ma sensu zasmiecac tego forum-odpowiem krotko pogadamy jak projek REACH wejdzie na cala europe
przypomne Ci to i wtedy pogadamy i zobaczymy kto ma racje^^
i kto sie powinien udac do specjalisty

zawsze pomyśl 2 razy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 6988 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 52689
przeczytaj jeszcze raz co ja napisalem oraz co ty napisales

pozniej sie zastanow, jaki zwiazek z chudym twarogiem z malej wielkopolskiej mleczarni maja kurczaki z francji, a na koncu zastanow sie czy nie warto byloby spotkac sie z psychiatra, bo twoje wypowiedzi trącą jakas manią przesladowczą

a jesli sadzisz, ze ryz i twarog sa mniej pewnym produktem od nieznanego pochodzenia produktu w proszku to faktycznie - nie rokujesz nadziei na przyszlosc

-World belongs to strong and brutal-

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 895 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 18551
Ja też popieram branie 737 cały czas niż branie innych gainerów raz na jakiś czas (no chyba że ktoś ma kase). Jutro ide do sklepu i kupuje 2wiadra. Od dzisiaj 737 będzie mojim uzupełnieniem diety. Powiniśmy się cieszyć że wkońcu mamy alternatywe dla drogich gainerów. Pozdro dla autora postu za odwage.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 40 Napisanych postów 8194 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 21398
FU w przypadku twarozku za zlotowke to napewno wiesz co jesz. Chyba twaróg zielona łąka z biedronki (albo z innego owada zrobiony :). Skoro mowisz ze ma dobra jakosc, to chyba nigdy nie pracowales w miejscach gdzie produkuje sie zywnosc, tak sie sklada ze ja tak i wiem jak to w polsce wyglada (wielu moich znjaomych tez pracowalo w takich miejscach i ja to jestem odporny ale oni mowia, produktu firmy X w zyciu nie kupie, czemu ? bo tam pracowalem wiem jak to robia). Wiec nie wkrecaj walkow, ze to takie zdrowe bo to oni cie tak wkrecili. A co do Polskiej malomiasteczkowej mleczarni, to rolnyc nawet tacy zwykli co z kilkunastoma glowkami salaty jezdza na targ, wala pod nia na dzien przed zbiorem tyle saletry ile sie da, bo jeszcze jeden dzien i by ja spalilo ale tyle co sie wchlonie to robi sie ona az sztucznie zielonkawa i wyglada pieknie. Chyba nie musze wspominac ze nawozy z roslin wychodza po okolo 2 tyg. i na ten okres przed zbiorami nie powinno sie ich stosowac bo sa toksyczne. Tak wiec z bajkami o zdrowej zywnosci w Polsce to idz gdzie indziej. Nie wierzysz przejdz sie po targu, zobacz ile salatek wyglada naturalnie, jasnozielono, gdzieniegdzie, widac jakies lekko obwiedl liscie i pekniecia na nich, a ktore sa idealne, tak mocno zielone ze az razi, jak ze zdjecia.

EDIT: nie chce przez to powiedziec ze lepiej jeszc gainery niz zarcie, chce tylko uswiadomic ci ze i tka nie wiesz co jesz, i tak. Wiec nie opowiadaj bajek.

Zmieniony przez - leyus w dniu 2005-11-20 20:48:33

“How in the hell could a man enjoy being awakened at 8:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so? ”
― Charles Bukowski

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 6988 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 52689
100g twarogu kosztuje srednio zlotowke
wiadomo ze kostki sa wieksze

twarog to produkt sam w sobie - tu nie ma co usprawniac czy zmieniac - nawet smak jest naturalnie i ostatecznie do dupy.

-World belongs to strong and brutal-

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pomoc w doborze odżywek

Następny temat

Kreatyna plus????

WHEY premium