Szacuny
11149
Napisanych postów
51569
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzis pierwsy raz zrobilem danie z ryby :)
filety z mintaja w panierce.. smazone na oleju..
dobre, ale ociekalo tluszczem..
moze smazyc je na oliwie z oliwek (ale wtedy pojde z torbami!!)?
mozecie podac jakies przpisy na dania z ryb? ale takie, zeby byly do zrobienia bez zbyt duzego nakladu czasu i pieniedzy.. no i zeby mozna je bylo wpasowac w diete kulturystyczna (ryz itd), i zeby mozna bylo takie cos zjesc np na kolacje (a nie tunczyk w sosie wlasnym z puszki z biedronki - dobrze ze jest tak blisko :) )
Szacuny
0
Napisanych postów
23
Wiek
6 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
368
Gazę się obwiązuje dokoła garnka, tak żeby troche zagłebiała się do srodka. MOzna sama gazą (podwójna lub potrójna warstwa) obwiązać, i można obwiązać sznureczkiem - na zewnatrz garnka.
Szacuny
126
Napisanych postów
4616
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
53303
Z tym talerzem to trudno powiedzieć, czy jest to parowanie(dlatego skasowałem), na pewno nie jest to gotowanie i smażenie. Sam tak próbowałem i można zjeść.