Małe zestawienie:
1. Pierś kurczka cena/kg 16.8 zł * zaw.białka 21g/100g
cena 1 kg białka = 80.0 zł
2. Twaróg chudy cena/kg 11.6 zł * zaw.białka 18 g/100g
cena 1 kg białka = 64.4 zł
3. Olimp System Protein80 opakow. 3.2 kg - cena hurt 142.70 zł
zaw .białka 77.5 g/100g
cena 1 kg białka = 57.5 zł/kg (!!)
* ceny Tesco Poznań
Płynie stąd wniosek ,że najekonomiczniej byłoby zrezygnować z kurczka i wybrać białko w proszku -kupić większą ilość w pare osób (cena hurt. od zamówienia pow.2000 zł brutto- taniej, szybciej, wygodniej i z mniejszą ilością tłuszczu. Czekam na opinie - za i przeciw.
1. Pierś kurczka cena/kg 16.8 zł * zaw.białka 21g/100g
cena 1 kg białka = 80.0 zł
2. Twaróg chudy cena/kg 11.6 zł * zaw.białka 18 g/100g
cena 1 kg białka = 64.4 zł
3. Olimp System Protein80 opakow. 3.2 kg - cena hurt 142.70 zł
zaw .białka 77.5 g/100g
cena 1 kg białka = 57.5 zł/kg (!!)
* ceny Tesco Poznań
Płynie stąd wniosek ,że najekonomiczniej byłoby zrezygnować z kurczka i wybrać białko w proszku -kupić większą ilość w pare osób (cena hurt. od zamówienia pow.2000 zł brutto- taniej, szybciej, wygodniej i z mniejszą ilością tłuszczu. Czekam na opinie - za i przeciw.