Szacuny
89
Napisanych postów
6889
Wiek
40 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
100566
no właśnie marcinecki jakiej
bo mnie osobiście wydaje się że na low crab byłby lepszej jakości niż na weglach ale nie robiłem masy więc nie wiem wkońcu mięśni z ryżu nie są zbudowane
nieno joke ale tak poważnie to rozwiń wypowiedź Marcinecki z tą jkością bo moze rzeczywiście jak by robił mase na low carb a puźniej rzexbe tez na low carbie to by mięśnie nie leciały zabardzo, podobno wolniej rosną ale moze nie znikają
Szacuny
71
Napisanych postów
10883
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
44966
zbyt krotko robilem mase na low-carb zeby cos wiecej napisac
a jakosc...
teoretycznie otluszczenie powinno byc mniejsze ale tez przyrost miesnia wolniejszy
btw: z opinii osob, ktore robily mase na tluszczach wiem, ze zatluszczaly sie w podobnym stopniu jak na ww
pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
Szacuny
1
Napisanych postów
117
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
708
wychodzi na to ze węglowodany rządzą no to teraz moi drodzy eksperci powiedzcie mi dlaczego low-carb na mase ustępuje węglowodaną co jest powodem że masa na tłuszczach idzie wolniej przeciez masa zalezy od dodatniego bilansu chyba wiec co za roznica czy to beda weglowodany czy tluszcz skoro i tak jest na plus??????
nie chodzi mi tu nawet o o tluszczanie bo tego i na weglowodanach mozna uniknac trzeba tylko wiedziec co sie robi a wiadomo tluszcze sa zdecydowanie wygodniejsze od ww!
Szacuny
1
Napisanych postów
117
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
708
no to dostaje strzała insuliny po treningu w postaci carbo i posilku potreningowego powinno wystarczyc?? zreszta niedługo przekonam sie w praktyce jak to jest z ta masa na low-carb jak mi nie bedzie szlo to wracam na wegle a co do tego ze węgle sa smaczne to zalezy co kto lubi!bo na weglach to ja ich nie mialem sily w siebie wpychac a co dopiero ich smakiem sie delektowac