...
Napisał(a)
mam pytanko czy jak bym zrobil placki na proteinie sojowej tj. smazyl je chwile na rozgrzanej patelni to czy ow proteinka traci swoja wartosc odzywcza?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ile w białku - izolacie sojowym było ww w 100gr?
bo szukałem mąki i znaleźć nie mogłem a placki by sie przydały bo zdycham czasem od tego samego juz ..
bo szukałem mąki i znaleźć nie mogłem a placki by sie przydały bo zdycham czasem od tego samego juz ..
...
Napisał(a)
Niewiele... Białko się niby denaturuje i wolnej wchłania, ale bez przesady... Ja właśnie nieraz tak robię. Sojawit znakomicie zastępuje mąkę w podobnych "wypiekach". Jest to dobre rozwiązanie przy low carb.
S. Ambroziak
...
Napisał(a)
mmm no w takim razie tegoroczna wycinka bedzie zdecydowanie smaczniejsza
...
Napisał(a)
a no niezła opcja - fajny pomysł elit
członek-mafia.suple.hardcor.pl
...
Napisał(a)
Elite daj przepisa
"Anyone can give up; it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone would
understand if you fell apart, that's TRUE STRENGTH"
...
Napisał(a)
pol szklanki SPI
3/4 szklanki mleka (tyle, zeby byla dobra konsystencja)
1 cale jajo
wymieszac i usmazyc cienkie placki
wersja na slodko
twarog + troche smietany + slodzik
wersja nie na slodko
miesko gotowane z usmazonymi warzywami + przyrawy
wszystko zawinac i szamac do syta powinno byc łokeyyyy
3/4 szklanki mleka (tyle, zeby byla dobra konsystencja)
1 cale jajo
wymieszac i usmazyc cienkie placki
wersja na slodko
twarog + troche smietany + slodzik
wersja nie na slodko
miesko gotowane z usmazonymi warzywami + przyrawy
wszystko zawinac i szamac do syta powinno byc łokeyyyy
...
Napisał(a)
oj bez lyzki maki sie nie obejdzie, sprawdzilem
ale ciasto przepyszne wychodzi
ale ciasto przepyszne wychodzi
...
Napisał(a)
ja w tym dziale pisalem o tym i pytalem nie raz
problemem nie jest bialko
natomiast interesuja mnie dodatki ktore sa w odzywkach i ich reakcje na wysokie temperatury ( smazenie , gotowanie, pieczenie)
mowa o slodzikach , subs. konserwujących itd
jakos nikt nie raczył odpowiedzieć
a wiadomo ze czesc z nich ma prawo byc dośc toxyczna po wysokich temp. zwłaszcza jesli idzie o watrobe
wiadomo ze nie wszystkie dodatki spozywcze moga byc poddawane obr. termicznej własnie z racji toxycznych reakcji
problemem nie jest bialko
natomiast interesuja mnie dodatki ktore sa w odzywkach i ich reakcje na wysokie temperatury ( smazenie , gotowanie, pieczenie)
mowa o slodzikach , subs. konserwujących itd
jakos nikt nie raczył odpowiedzieć
a wiadomo ze czesc z nich ma prawo byc dośc toxyczna po wysokich temp. zwłaszcza jesli idzie o watrobe
wiadomo ze nie wszystkie dodatki spozywcze moga byc poddawane obr. termicznej własnie z racji toxycznych reakcji
Polecane artykuły