""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html
Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html
...
Napisał(a)
jak jest mięciutkie i dojrzałe to nie ma dla mnie nic lepszego niż awokado, najlepiej z pomidorami i czerwoną cebulką i koniecznie dobrze doprawione solą i pieprzem i ciut limonki
1
...
Napisał(a)
może spróbuję sam tak zrobić i doprawić po swojemu, to mi będzie lepiej smakować :D
...
Napisał(a)
Kiedys też mi nie podchodziło, teraz to nawet samo zjem posolone tylko bez niczego, moze guacamole sobie zrobić.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
aki sie zmieniaja, keidys to nienawidzilem cebuli i czosnku na przyklad a teraz dodaje bardzo czesto. moze sie przekonam
...
Napisał(a)
Ja wcinam duze awokado raz na dwa dni.
Forma dowolna, na surowo z sola w pracy zjem jak trzeba ;) Ale z doswiadczenia i z ostatniego zamilowania do meksykanskiego jedzenia preferuje guacamole z wymienionymi wczesniej skladnikami tj. sol, czosnek, czerwona cebula. Swietnie sprawdza sie na kanapkach albo w burgerach (polecam)
Forma dowolna, na surowo z sola w pracy zjem jak trzeba ;) Ale z doswiadczenia i z ostatniego zamilowania do meksykanskiego jedzenia preferuje guacamole z wymienionymi wczesniej skladnikami tj. sol, czosnek, czerwona cebula. Swietnie sprawdza sie na kanapkach albo w burgerach (polecam)
...
Napisał(a)
Ja teraz też ostatnio kroje awokado w plastry, sól i wcinam, kiedys bym tak nie zjadł.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
ja wcześniej jadałem tylko na słodko, a po waszych postach zacząłem też kroić, sól himalajska i pieprz i smakuje mi obłędnie bez tej soli jakieś takie mdłe było, choć dziwne, bo soli nie używam wcale do niczego wiele lat temu jadłem w formie: awokado starte na oczkach do parmezanu+pieprz+sól+czosnek, bagietka pocięta na małe kawałk+żółty ser, lekko to zapiec żeby ser się stopił i na to trochę tej pasty - obłęd, aż smaka sobie narobiłem
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
DoDo :O Mnie też smaka narobiłeś zdecydowanie :O Bagietki za mną chodzą...ojej...i to w takiej formie
U mnie awokado też wpada często, choć ostatnio nie pamiętam kiedy jadłam, w Biedrze ostatnio ciężko trafić na fajny okaz, albo mega twarde, albo mega miękkie
U mnie awokado też wpada często, choć ostatnio nie pamiętam kiedy jadłam, w Biedrze ostatnio ciężko trafić na fajny okaz, albo mega twarde, albo mega miękkie
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
a redukcji człowiek wyciąga w głowie chociaż wspomnienia smaków z przeszłości
no nie dogodzisz.... ale fajne ceny ma teraz awokado, w auchanie chyba jest lub było ostatnio 3zł za 2szt. ja kupuję w trybie "no stress" i doglądam codziennie rano czy już jest odpowiednie
blue_hopealbo mega twarde, albo mega miękkie
no nie dogodzisz.... ale fajne ceny ma teraz awokado, w auchanie chyba jest lub było ostatnio 3zł za 2szt. ja kupuję w trybie "no stress" i doglądam codziennie rano czy już jest odpowiednie
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
Poprzedni temat
Szarlotka 1500 kcal bezglutenowa
Następny temat
Czy mogę dodać olej kokosowy do babki?
Polecane artykuły