Zmieniony przez - Treningdjetaregeneracja w dniu 2017-09-02 21:41:53
...
Napisał(a)
Mialem w jednym posiłku tak zrobione ze halibut osobno udko i ser , ale wychodź mi ze w jednym posiłku Jest np 50g białka a kolejnym 27, dla tego dodałem udko żeby+|- białko rozłożyć, żeby nie było takiej różnicy , a co do białka to miałem już 2g teraz chciał bym więcej dać i zobaczyć jak to będzie !!O
Zmieniony przez - Treningdjetaregeneracja w dniu 2017-09-02 21:41:53
Zmieniony przez - Treningdjetaregeneracja w dniu 2017-09-02 21:41:53
...
Napisał(a)
Skoro tak Ci wygodnie, to nie widzę problemu. Mi by się nie chciało pic skrawka ryby lub udka. Od razu bym upiekł więcej. Chyba, że tak Ci po prostu zostało z kilku posiłków i połączyłeś te resztki w jeden. Jednak do ocenianej rozpiski wrzucaj to, co jadasz najczęściej a nie akurat wczoraj.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Ja tylko układam posiłki takie na które mnie stać i które mam czas zrobić. Nie układam posiłków tylko po to żeby się na rozpisce zgadzało i takich które w ogóle praktyce w nie zastosuje. A co do udka to usmażę 150g tylko np o 10h zjem 100g a o 13h zjem 50g plus rybka
...
Napisał(a)
Zupełnie nie rozumiem potrzeby większej ilości białka?
Zupełnie to nieekonomiczne, palenie drogim drewnem, by ogrzać dom. Można tak to porównać.
Zupełnie to nieekonomiczne, palenie drogim drewnem, by ogrzać dom. Można tak to porównać.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Rzeczywiście nie jest to specjalnie ekonomiczne a efekty lepsze nie będą. 2g/kg masy ciała to już duże ilości i nie ma potrzeby spożywać więcej.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Zdecydowanie nie należy przekraczać zaleconego pułapu, gdyż nie ma ku temu żadnych racjonalnych powodów.
...
Napisał(a)
Mialem 2gnakg to bicek dlugi czas stal w miejstu Anubis89 pisał żeby podnieś do 2,5 i chcę spróbować
...
Napisał(a)
Chłopie, ale Ty nie patrzysz na bicka...kształtowanie sylwetki nie opiera się na tym, czy bicek rośnie, czy nie ...
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Poprzedni temat
Dieta na masę do oceny, 65kg
Następny temat
Redukcja. Jak zacząć?
Polecane artykuły