Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Z bezglutenowych chlebów to piekłam sobie w moim multicookerze taki z mąką gryczaną, kukurydzianą i ryżową, bardzo fajny wyszedł. Ale taki na samej kaszy gryczanej jak widzę również prezentuje się smakowicie, dzięki za przepis!
...
Napisał(a)
Super Franii !
1
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
Dzisiaj namoczyłem kaszę. Zobaczymy jak wyjdzie, bo testuję właśnie pierwszy zakupiony wypiekacz do chleba i na pierwszy rzut idzie Twój przepis :)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
http://www.sfd.pl/DT_cod123-t1098138.html
moje zmagania w Kuchni: http://www.sfd.pl/[BLOG]_COD_w_kuchni-t1121985.html
...
http://www.sfd.pl/DT_cod123-t1098138.html
moje zmagania w Kuchni: http://www.sfd.pl/[BLOG]_COD_w_kuchni-t1121985.html
...
Napisał(a)
Piękne chlebki
Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html
...
Napisał(a)
CO POSZLO NIE TAK ???
Gryczany chlebek mi nie wyszedl mial konsystencje kaszy i po wyciagnieciu z formy poprostu sie rozpadl, moze ktos podpowie gdzie popelnilem bląd ?
Uzylem kaszy gryczanej prazonej, namoczylem jak w przepisie 700 ml wody, odlezala swoje pozniej zblendowalem, odstawilem w formie na kolejne 12 godzin i bez wyciagania z piekarnika upieklem ? Moze nie zblendowalem jej dostatecznie dobrze jaka powinna miec konsystencje po tym procesie ??? Lub bledem bylo ze przepuscilem ja przez sitko zeby pozbyc sie nadmiaru wody ktorej nie wchlonela kasza ??? Moze ktos, cos podpowie ? Bo napalilem sie na ten chlebek jak szczerbaty na suchary
Gryczany chlebek mi nie wyszedl mial konsystencje kaszy i po wyciagnieciu z formy poprostu sie rozpadl, moze ktos podpowie gdzie popelnilem bląd ?
Uzylem kaszy gryczanej prazonej, namoczylem jak w przepisie 700 ml wody, odlezala swoje pozniej zblendowalem, odstawilem w formie na kolejne 12 godzin i bez wyciagania z piekarnika upieklem ? Moze nie zblendowalem jej dostatecznie dobrze jaka powinna miec konsystencje po tym procesie ??? Lub bledem bylo ze przepuscilem ja przez sitko zeby pozbyc sie nadmiaru wody ktorej nie wchlonela kasza ??? Moze ktos, cos podpowie ? Bo napalilem sie na ten chlebek jak szczerbaty na suchary
Poprzedni temat
Polędwiczka wieprzowa w sosie z pomidorami suszonymi by Malinowa
Następny temat
Czekoladowe, wegańskie kulki mocy z awokado
Polecane artykuły