SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chleb gryczany bezglutenowy BEZ MĄKI by Malinowa

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12347

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Daj znać jak wyszło

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51575 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Tez mam, jest super

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 6 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 27
Z bezglutenowych chlebów to piekłam sobie w moim multicookerze taki z mąką gryczaną, kukurydzianą i ryżową, bardzo fajny wyszedł. Ale taki na samej kaszy gryczanej jak widzę również prezentuje się smakowicie, dzięki za przepis!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Super Franii !
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 606 Napisanych postów 1848 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 208494
Dzisiaj namoczyłem kaszę. Zobaczymy jak wyjdzie, bo testuję właśnie pierwszy zakupiony wypiekacz do chleba i na pierwszy rzut idzie Twój przepis :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 606 Napisanych postów 1848 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 208494
Mistrzostwo. Smakuje super. Zrobiłem wersję basic bez żadnych dodatków. Upiekłem w wypiekaczu do chleba, który potrzebował 1h 40 min.




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
...
Napisał(a)
Usunięty przez Malinowa za pkt 1 regulaminu
Ekspert
Szacuny 1727 Napisanych postów 2707 Wiek 33 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 241162
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Piękne chlebki

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 4 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 38
CO POSZLO NIE TAK ???
Gryczany chlebek mi nie wyszedl mial konsystencje kaszy i po wyciagnieciu z formy poprostu sie rozpadl, moze ktos podpowie gdzie popelnilem bląd ?
Uzylem kaszy gryczanej prazonej, namoczylem jak w przepisie 700 ml wody, odlezala swoje pozniej zblendowalem, odstawilem w formie na kolejne 12 godzin i bez wyciagania z piekarnika upieklem ? Moze nie zblendowalem jej dostatecznie dobrze jaka powinna miec konsystencje po tym procesie ??? Lub bledem bylo ze przepuscilem ja przez sitko zeby pozbyc sie nadmiaru wody ktorej nie wchlonela kasza ??? Moze ktos, cos podpowie ? Bo napalilem sie na ten chlebek jak szczerbaty na suchary
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Polędwiczka wieprzowa w sosie z pomidorami suszonymi by Malinowa

Następny temat

Czekoladowe, wegańskie kulki mocy z awokado

forma lato