Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
A ile teraz jesz? Jeśłi jest dobrze, czyli rośnie, to "nie trza psuć" vel "nie zabija się kury znoszacej złote jajka". Poza tym dietetyka to nie nauka ścisła, są różne teorie, każdy musi wybrać coś, co go przekonuje i mu służy. metoda prób i błędów
...
Napisał(a)
Ile ważysz obecnie >
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Masz 53kg...to ja nie widzę powodów by jeść mniej niż 2g, to wyjdzie okolice 100-110g.
Będzie ok.
Będzie ok.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Obecnie ważę 56 kg i ustaliłam sobie 100 g białka, ale zazwyczaj trochę przekraczam, bo się zbiera ze wszystkich kasz itp.
...
Napisał(a)
No to przedział 100-110 jest całkiem ok
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Jak będziesz miała wątpliwości, mozesz wrzucić całość diety do oceny
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Nie kasujemy tematów , możemy ewentualnie zamknąć jak sobie tego życzysz
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
Następny temat
Pomoc z dietą
Polecane artykuły