W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Dobrze by było,gdybyś wrzucił ogół diety. Wtedy można spojrzeć szerzej na całość...
1
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Makaron raz na jakiś czas zamiast niego jest częściej jest ryż brązowy
3
...
Napisał(a)
Wzdęcia i gazy mogą powodować tez platki owsiane, również fasola i groszek
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
Ew. jakaś nietolerancja też, to właśnie tylko metodą eliminacji
...
Napisał(a)
Zobaczę jednego dnia odpuszczę fasolę i groszek a innego same mleko i wtedy zobaczę jak będzie to wyglądało
1
...
Napisał(a)
A tak pytanie po za to czy na redukcji mogę sobie jeść takie 200 g makreli świeżej ? czy za tłusta ?
...
Napisał(a)
Nie ma czegoś takiego jak za tłuste. Wszystkie tłuste ryby i mięsa powinny znajdować się w diecie. Im mniej przetworzone, tym lepiej i częściej.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
nie no makrele kupuję świeżą w rybnym i sam sobie ją patroszę i piekę w piekarniku
...
Napisał(a)
W takiej sytuacji jak najbardziej. Wędzone od czasu do czasu. Świeże można częściej.
http://potreningu.pl/articles/3792/ryby-jakie-ile-i-jak-czesto
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-10-27 10:28:21
http://potreningu.pl/articles/3792/ryby-jakie-ile-i-jak-czesto
Zmieniony przez - domer w dniu 2016-10-27 10:28:21
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły