PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźZ racji tego, że żaden kalkulator nie wyliczy Ci w 100% zerowego. A nie ma też co od razu na masę wskoczyć. Więc na tydzień spokojnie można wejść na taki pułap i obserwować.
A później stopniowo, w zależności od tego jak waga będzie się zachowywać.
Sądzę, że 200 tyg będzie optymalnie. Ale tak jak mówię, najpierw "wybadaj zerowy"
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Wiek : 18
Waga : 72
Wzrost : 178
Obwód klatki : 101
Obwód ramienia : 37
Obwód talii : 82
Obwód uda : -
Obwód łydki : -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 12%
Aktywność w ciągu dnia : szkoła
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 4x w tyg siłownia
Odżywianie : -
Cel : masa jak najmniej tłuszczu
Ograniczenia żywieniowe : -
Stan zdrowia : -
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty : BCAA,BA,Mono
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Dieta z dziś bez kolacji bo jeszcze nie jadłem. Godziny posiłków się nie zgadzają na screnie.
Zmieniony przez - Rito w dniu 2016-10-20 20:19:09
Dieta wygląda ok. Dodaj też tłustych ryb, mięs, orzechów, awokado jesli lubisz.
Chleb żytni z biedronki jest głęboko mrożony, więc polecam zamienić na taki zwykły żytni na zakwasie z piekarni :)
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
blue_hopeMalutko kalorii jak na masę.
Dieta wygląda ok. Dodaj też tłustych ryb, mięs, orzechów, awokado jesli lubisz.
Chleb żytni z biedronki jest głęboko mrożony, więc polecam zamienić na taki zwykły żytni na zakwasie z piekarni :)
No to było do redukcji, jadłem na redukcji na razie 2400kcal i teraz dodałem 200kcal i aktualnie jest 2600kcal i nie wiem jak dalej dodawać i do jakeigo momentu stąd pytanie. Co do tego chleba, kupuje z piekarni, ale nie mogłem znaleźć na liście.
Zmieniony przez - Rito w dniu 2016-10-20 20:24:01
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Zmieniony przez - Rito w dniu 2016-10-20 20:37:06
Pytanie, czy jesteś zadowolony z redukcji ? Jeśli tak, to nie przedłużałabym okresu, gdzie jesteś na ujemnym bilansie. I wskoczyła na okolice bilansu zerowego.
Możesz wrzucić zdjęcia.
Jak długo trwa redukcja? Z jakiej wagi zacznałeś?
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Zmieniony przez - Rito w dniu 2016-10-20 20:43:33