W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Zmieniony przez - natalijka w dniu 2016-09-13 10:35:38
natalijkarzadko zaglądam do kuchni, bo potem chce mi się jeść jak sie napatrzę na te frykasy ;) niestety dzis tu zajrzałam i stwierdzam się oświadczam... zostaniesz moją kucharką ? ;)
Zmieniony przez - natalijka w dniu 2016-09-13 10:35:38
Jasne miło mi
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
omlet z płatkami migdałów i pokrojonym jabłkiem z cynamonem oraz standardowa owsianka na wodzie.
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Składniki:
- żelatyna 1 łyżka
- stevia, lub inne słodzidło
- soda oczyszczona 1 łyżeczka
- fasola z puszki biała
- 90g banana
- 2 jajka
- 12g kakao
- miód 9g
- twaróg półtłusty 100g
- jogurt naturalny 40g
- maliny 65g
Przygotowanie:
Fasolę z puchy dokładnie odsączamy, przepłukujemy kilkakrotnie wodą, by pozbyć się całej zalewy.
Całą fasolę zblendować. Dodać banana, kakao, sodę, miód oraz jajka. Zblendować ponownie na gładką masę.
Na formę (najlepiej zwykła keksówka) wyłożyć papier do pieczenia, albo posmarować olejem kokosowym i posypać kaszą manną.
Wlać całą masę na formę i piec w 180 stopniach około 40-45min. Ciasto pozostawić do ostygnięcia.
Żelatynę należy rozpuścić w 2-3 łyżkach gorącej i przegotowanej wody, porządnie wymieszać, pozostawić do ostygnięcia. Twaróg półtłusty zblendować ze stevią, miodem lub ksylitolem, dodać do niego jogurt naturalny oraz rozpuszczoną wcześniej żelatynę. Wymieszać, dodać maliny.
Ciasto przekroić na pół i na jednej połowie wlać masę, rozprowadzić równomiernie, przykryć wierzch. Wstawić do lodówki na minim godzinę.
Wyszło mi 6 kawałków.
Jeden kawałek to około :
8,6gB, 12,1WW, 2,9T
Zdjęcia robione rano, po wyciągnięciu z lodówki i wieczorem...jutro zrobię jeszcze bo ląduje na śniadanie
Smacznego!
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Na wierzch jogurt naturalny, nać pietruszki i masło klarowane.
Pyszne było
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
Pełnoziarnista tarta śliwkowa bez cukru
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- ...
- 116