SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

filet z kuraka - pytanie

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 988

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 190
Witajcie :P

Od wczoraj stosuje dietę w której jednym z posiłków jest pierś z kuraka z ryżem. postanowiłem ją usmażyć gdyż to lepiej mi idzie niż jej gotowanie. no i pytanie moje jest takie czy wam też tak mało zostaje go na patelni? z 200g jakie miałem przygotowane, pokroiłem na małe kawałki i na teflon i zostało tego bardzo mało prawie o połowe się zmniejszyło objętościowo. wiem że jest tam też woda która odparowała bo trochę jej było na patelni , ale wczoraj to mój "dziewiczy " posiłek z patelni :D

Pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 153 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 3105
Mięso to w większości woda, więc nic dziwnego :D Nawiasem to chyba nie ten dział jeśli chodzi o tego typu pytania. Pozdro :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 4535 Napisanych postów 35809 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 263190
to oczywiste że objętość mięsa maleje po obróbce termicznej

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94631 Napisanych postów 364611 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669578
normalna sprawa , dodatkowo filety marketowe maja nadwyżkę wody

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 156 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2760
W sieciowkach kurczak jest strasznie popmpowany woda. Poszukaj w miejscowych sklepach z mięsem, cena ta sama ale jakoś niebo a ziemia

http://bitly.pl/q6MiP Mój blog kulinarny SFD

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Normalna sprawa, mięso traci wodę podczas smażenia
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CO DZIŚ JESZ?

Następny temat

Naleśniki jęczmienne z pieczarkami, kurą i serem

WHEY premium