Zmieniony przez - tonymontana123 w dniu 2016-01-28 21:52:30
...
Napisał(a)
ok załózmy ze ten filmik ktory dodałes robie w dni wolne to przez ile minut go mam wykonywac ? no ale jak go bede wykonywal w dni wolne to wyjdzie na to ze nie bedzie czasu na regeneracje wiec bedzie tak ze "przemecze organizm" i redukcja wagi bedzie nie skuteczna ( tak mi sie wydaje przynajmniej )
Zmieniony przez - tonymontana123 w dniu 2016-01-28 21:52:30
Zmieniony przez - tonymontana123 w dniu 2016-01-28 21:52:30
...
Napisał(a)
Robisz dokładnie tak samo jak Natalka czyli 4 minuty i koniec, nie bój się o regenerację takie treningi Ci nie pokrzyżują regeneracji.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
mam takie pytanie co do chleba i wieprzowiny podczas redukcji
czy mozna jesc chleb razowy 100% natural wysokiej jakosci bez zadnych dodatkow jako forma dostarczania weglowodanowe
czy można jesć szynke lub schab wieprzowy w formie kupionego surowego mięsa a nastepnie uwedzonego w domowych warunkach lub pieczonego w rękawie bez dodatku zadnych dodatkow oprocz przypraw jako forma dostarczania białka
Zmieniony przez - tonymontana123 w dniu 2016-01-28 22:18:09
czy mozna jesc chleb razowy 100% natural wysokiej jakosci bez zadnych dodatkow jako forma dostarczania weglowodanowe
czy można jesć szynke lub schab wieprzowy w formie kupionego surowego mięsa a nastepnie uwedzonego w domowych warunkach lub pieczonego w rękawie bez dodatku zadnych dodatkow oprocz przypraw jako forma dostarczania białka
Zmieniony przez - tonymontana123 w dniu 2016-01-28 22:18:09
2
...
Napisał(a)
ok a wracajac do tabelki , wynika z niej ze brakuje okolo 1000 kalori do bilansu kalorycznego ?? wiec co zrobic z dieta aby redukcja miala sens ?? dorzucic aby bylo na rowno ten bilans czy utrzymac tak jak jest ewentualnie dorzucic samego białka ??
...
Napisał(a)
Ten chleb oczywiście możesz używać, wiadomo nie bazuj na nim, To samo z wędzonymi mięchami, jesli wyliczysz makro, to czemu nie, swoje to swoje.
A kalorii stopniowo dodawaj, jeśli brakuje.
A kalorii stopniowo dodawaj, jeśli brakuje.
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
no bo o ile sie nie myle w/g teori najlepsza redukcja jest wtedy jak od dziennego zapotrzebowania energetycznego odejmie sie okolo 500 kalorii wtedy sie nie głlodzimy , oszczedzamy miesnie a organizm spala tłuszcz ???
...
Napisał(a)
Na początek wystarczy nawet 300kcal, to już jest bilans ujemny, ludzie na początku zbyt wiele ucinają, a pozniej przy koncu lądująz 1200kcal, bo metabolizm zwalnia do minimum
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
obecnie mam okolo 2300- 2400 kalori , zapotrzebowanie okolo 3400 - 3500 to ile mam kalori dorzucic na poczatek ?? zeby redukcja przebiegala w sposób wlasciwy ?? gwaltownie dorzucic kalorie czy stopniowo po "trochu" dorzucic
...
Napisał(a)
Ale po co chcesz dodawać jak redukujesz ?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
no bo brakuje okolo 1000 kalori do dziennego zapotrzebowania - o czym nie wiedzialem wczesniej ( że aż tyle ) , pytalem sie czy dodac poniewaz nie wiem czy zbyt duży brak kalorii w diecie "nie zablokuje " organizmu " i z redukcji nic nie wyjdzie - ( taki mi sie wydaje ) poniewaz w wyniku duzego braku kalorii "organizm sie zablokuje" sie i przestanie spalać tluszcz a zacznie go magazynowac z obawy przed " głodzeniem "
Polecane artykuły