SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pasztet z kury :)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 8771

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 4542 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25259
300g piersi
Kostka rosołowa
Warzywa na zupe(3 marchewki,por,seler,natka pietruszki,korzen pietruszki)
Sól,pieprz do smaku

Do gotującej sie wody ,wrzucamy kostkę rosołowa ,następnie dodajemy warzywa oprocz natki pietruszki ,oraz mięso .
Jak juz wszystko sie ugotuje to odcedzamy z wody i wrzucamy wszystko do blendera,razem ze swieżą natka pietruszki,blendujemy na gładka mase i wykładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia,ja piekłam w silikonowej bo nie trzeba niczym smarować ani używać papieru

Pieczemy w temp 180' do momentu az sie zarumieni :)


W makro wliczone sa warzywa
B-118,4g
T-8,55g
W-37,3G
Kcal - 715,5

10

Blog kulinarny - serdecznie Zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Kendi_na_Bombie,w_Kuchni_:_-t1095480-s9.html#post5

Jedz jak Król,żyj jak Król ;)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 4542 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25259
kendis4
300g piersi
Kostka rosołowa
Warzywa na zupe(3 marchewki,por,seler,natka pietruszki,korzen pietruszki)
Sól,pieprz do smaku

Do gotującej sie wody ,wrzucamy kostkę rosołowa ,następnie dodajemy warzywa oprocz natki pietruszki ,oraz mięso .
Jak juz wszystko sie ugotuje to odcedzamy z wody i wrzucamy wszystko do blendera,razem ze swieżą natka pietruszki,blendujemy na gładka mase i wykładamy do foremki wyłożonej papierem do pieczenia,ja piekłam w silikonowej bo nie trzeba niczym smarować ani używać papieru

Pieczemy w temp 180' do momentu az sie zarumieni :)


W makro wliczone sa warzywa
B-85g
T-8,55g
W-37,3G
Kcal - 715,5



Blog kulinarny - serdecznie Zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Kendi_na_Bombie,w_Kuchni_:_-t1095480-s9.html#post5

Jedz jak Król,żyj jak Król ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24477 Napisanych postów 68157 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 538031
Omnonm smakowicie wyglada
A jak z konsystencja pasztetu? Nie brakuje w masie tluszczu co by sie lepiej smarowalo?

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 4542 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25259
Wsumie to on nie jest do smarowania ,tylko tak na chleb albo wafle ukrócić mozna :P

Blog kulinarny - serdecznie Zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Kendi_na_Bombie,w_Kuchni_:_-t1095480-s9.html#post5

Jedz jak Król,żyj jak Król ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Można dodać jeszcze jajca
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 4542 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25259
A No mozna :)

Blog kulinarny - serdecznie Zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Kendi_na_Bombie,w_Kuchni_:_-t1095480-s9.html#post5

Jedz jak Król,żyj jak Król ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 301 Napisanych postów 3861 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33763
na propsie strzele sobie
...
Napisał(a)
Usunięty przez anubis84 za pkt 5 regulaminu
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 472 Wiek 38 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2564
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 584 Napisanych postów 4542 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 25259
Ten raczej ze świni

Blog kulinarny - serdecznie Zapraszam
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Kendi_na_Bombie,w_Kuchni_:_-t1095480-s9.html#post5

Jedz jak Król,żyj jak Król ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9955 Napisanych postów 5626 Wiek 44 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 18371
super przepis
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 382 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 17894
Ja zawsze robie z piersi kurczaka i dodaje watrobke drobiowa lub udziec bez skory, lepsza konsystencja wtedy wychodzi. Nie polecam rowniez dawac duzo selara poniewaz intensywnie go czuc i zabija smak pasztetu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 35 Wiek 43 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 259
ale tak chciałbym wiedzieć ile czasu trzeba piec, 40-60 minut? bo często zapominam o swoich wypiekach i zawsze ustawiam minutnik, bo nie umiem za bardzo pilnować potraw. z góry dziękuję
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Waga kuchenna

Następny temat

Fit Piernik :-)

WHEY premium