SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Mega LC pizza na twarogowym spodzie :)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 16676

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 333 Wiek 33 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 8665
dobra opcja, na dniach bedzie sprawdzone
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 707 Wiek 28 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22577
Wyjdzie coś z tego jak zamiast 2 białek jaj dam 2 CAŁE jaja?

Może głupie pytanie, ale do mistrzów patelni się nie zaliczam, także wolę zapytać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 4195 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 79357
wyjdzie tak samo jak z samych białek, spokojnie :)

Impossible Is Nothing

Pomogłem ? Daj SOG'a :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3328 Napisanych postów 8555 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 321811
super, sog.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 136 Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 2620
dalem tyle skladnikow:
- 250g twarogu chudego
- 1 bialko jaja kurzego
- 9g proszku do pieczenia
- 10g zmielonych platkow owsianych

skadniki dokladnie wymieszalem widelcem, nastepnie ulozylem "ciasto" na papierze, uformowalem, wstawilem na blaszke-ruszt i do rozgrzanego piekarnika gora/dol na 180 stopni. po 5 minutach ciasto zaczelo sie rozplywac, zrobilo sie bardzo plaskie. na szczescie nie wylalo sie poza papier.
czy ktos mial podobna sytuacje? co spowodowalo, ze placek zaczal sie rozplywac?

Zmieniony przez - lukiman w dniu 2015-05-30 13:01:15
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

piers faszerowana pieczarkami, cebula, ogorkiem kiszonym etc

Następny temat

Sałatka KURCZOL - konkursowa by kupsetrabke

WHEY premium