SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Keczup, dieta i Mel B. - tylko tak zostaniesz Miss

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 93779

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 6131 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 38080
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4213 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45605
U mnie na badaniach gluten wyszedł ok,ale znowu na laktoze nie bardzo więc nabiał out:/ Chociaż ser żólty czy mozarelle czasami zjem

Bo w życiu twardym trzeba być nie miętkim


DT aktualny: http://www.sfd.pl/Setterka_DT_2-t1068046.html

DT 1: http://www.sfd.pl/Setterka_go_on-t1062061.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lubiekaszke Redakcja SFD
Ekspert
Szacuny 471 Napisanych postów 13028 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 79809
No ja prażę dlatego, że powinno się kaszę wypłukać zimną i przelać gorącą wodą. I ja nie przelewam gorącą wodą tylko prażę chwilkę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 6131 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 38080
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2843 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14610
carrramba
ja to uwielbiam z masłem pomidorem i solą


ijaaaaaaaaaaaaaaa

Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem

Dziennik: http://www.sfd.pl/Yersinias_Deutsch_intensiv/_AKTUALIZACJA_s._21-t1063301-s21.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 127 Napisanych postów 10723 Wiek 38 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 139371
wszystkie wersje akceptowalne ważne żeby był dobry chleb i maseło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 36 Napisanych postów 6131 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 38080
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 260 Napisanych postów 9148 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 123840
Kasza, jak prażę to nie płuczę i wtedy nie jest mączna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 4213 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45605
lubiekaszke
No ja prażę dlatego, że powinno się kaszę wypłukać zimną i przelać gorącą wodą. I ja nie przelewam gorącą wodą tylko prażę chwilkę



Raz tak robiłam że płukałam,przelewałam wrzątkie i prażyłam,ale eeee za dużo p******enia

Teraz czasami uprażę na chwilę żeby zapach się wydobył i do gara

Bo w życiu twardym trzeba być nie miętkim


DT aktualny: http://www.sfd.pl/Setterka_DT_2-t1068046.html

DT 1: http://www.sfd.pl/Setterka_go_on-t1062061.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 38 Napisanych postów 2843 Wiek 39 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 14610
a ja sie tak wlasnie zastanawiam po czym mnie tak przybaczylo, a to moze byc glutek

Rule #1: Nie nagradzaj się jedzeniem...chyba, ze jesteś psem

Dziennik: http://www.sfd.pl/Yersinias_Deutsch_intensiv/_AKTUALIZACJA_s._21-t1063301-s21.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Zjazd Czarownic 30-31.05 Łopole

Następny temat

Ocena diety

WHEY premium