Wiek : 23
Waga : 101
Wzrost : 185
Obwód klatki : 109
Obwód ramienia : 37
Obwód talii : 108
Obwód uda : 69
Obwód łydki : 42
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej : 27-28%
Aktywność w ciągu dnia : praca biurowa 9-17
Uprawiany sport lub inne formy aktywności : 3x w tygodniu siłownia połączona z aerobami po treningu
Odżywianie : w zasadzie nie mam żadnych uzależnień poza podjadaniem wieczorami
Cel : redukcja rozłożona w czasie styczeń-czerwiec
Ograniczenia żywieniowe : brak
Stan zdrowia : brak przeciwwskazań
Preferowane formy aktywności fizycznej : siłownia, marsz
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty :
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów : tak
Stosowane wcześniej diety : zbilansowana
Witam,
Poniżej załączam ułożoną dietę (dzień treningowy, w DNT obcinam węgle z 4 i 5 posiłku o 50 gram). Oczywiście dieta jest ruchoma, zamiast pierwszego posiłku wrzucam płatki górskie z odżywką białkową, albo 300 gram dobrej jakości wędliny + pieczywo pełnoziarniste. Pierś z kurczaka jest zamieniana na inny rodzaj mięsa w zależności od tego czy trafię świeże, czy nie ;) (wołowina, łopatka, schab). Deficyt nie jest za duży? Czytałem sporo publikacji, tu na forum i spokojnie 25 procent przy tej wadze można odciąć (oczywiście licząc ze zwiększoną intensywnością treningu).
edit: zapomniałem dodać, że każde mięcho jest smażone na 10 ml oliwy
Zmieniony przez - wookaash w dniu 2015-01-14 11:15:22