SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kupujemy,kupujemy 2

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 245156

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 29 Napisanych postów 7497 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 122808
Mięso garmażeryjne kl II - 20% tłuszczu, ok. 20% białka.

"Ty mi tu chłopczyku nie rób reklamy, bo w marketingu nie siedzisz tak głęboko jak w mięśniach"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Te burgery mają więcej jasnych kropek niż czerwonych. Spooooro fatu tam jest. Już bym wolał kupić u siebie pręge lub łate wołową za 20zł/kg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 150 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5116
panowie jak tą wątróbkę jecie?
gdzies tu kiedys widzialem przepis na watrobke w jablkach, ale delikatnie mowiac mi nie podszedl

właściwe konto:
http://potreningu.pl/ludzie/profil/503fda6a9a634cc72f00b4a4/KoZiK
aktualnie na przymusowych wakacjach

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 907 Napisanych postów 35146 Wiek 84 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 814700
Ja wrzucam na patelnie cebule, jak sie zeszkli to wrzucam watrobki, podlewam woda i przykrywam,
Jak watrobki daja sie kroic na patelni drewniana szpatula to sa gotowe, zreszta bedziesz widzial przekroj i w zaleznosci od upodoban przysmazysz ewentualnie dluzej,
Dorzucam lyzeczke maki ziemniaczanej zeby zagescic sos (lepiej rozmieszac osobno w malej ilosci wody i dolac do calosci)
przyprawy dopiero po gotowaniu, jak posolisz przed ugotowaniem to bedzie twarda

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 43 Napisanych postów 910 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 75121
Antonek
cycki z tesco



jak to beda te na zoltych tackach to bedzie super.

"Rób swoje i nie patrz się na innych"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Zwykła z cebulą i tłuszczem na patelnie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
Wątróbka niby prosta w przyrzadzeniu ale nie do konca tak jest. Ja zawsze w mące obtaczam i smaze do lekko zlotego koloru i sciagam. Pozniej podsmazam cebulke,dodaje sól,troche cukru i pieprz. Jak cebula zeszklona,dolewam troche wody,mieszam i ukladam na nią podsmazoną wątróbke. Zostawiam pod przykryciem 8-10min na małym ogniu i gotowe. Zla nie jest a zaoszczędzić można sporo. 400g wątroby za 2,30zl to 2 posilki dobrej jakosci, do tego ten chudy twaróg z biedronki co ma w sobie 60g bialka i mozna miec diete za nie cale 10 zl dziennie jak się dobrze pomysli i ma troche checi.

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 917 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 88499
z jakiej firmy ten chudy twaróg w biedronce?

Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 17127 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 68105
u mnie mlekpol byl
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 150 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 5116
j/w
tylko na tym twarogu jadę

właściwe konto:
http://potreningu.pl/ludzie/profil/503fda6a9a634cc72f00b4a4/KoZiK
aktualnie na przymusowych wakacjach

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kara za doping

Następny temat

prosze o rade !

WHEY premium