Ostatnio wszystko szlo zgodnie z planem treningi ida dobrze diete trzymam i samopoczucie również ok
Suple z activlaba działają uzywam ich w ten sposób:
Przed treningiem
20gBcaa+
beta alanina
Po treningu
10gBcaa xtra + 10g Eaa xtra + 25g Węgli.
Przed snem 30g 6 protein blend z jajkami
Trening:
Czwartek
Barki+rece
Odwrotne rozpietki 3x12-8
Wznosy handelek bokiem 3x10
Wznosy hantli przodem 3x12-8
Wyciskanie na maszynie 3x10
Kaptury hantlami 3x15-10
Ręce
Triceps/biceps
Dipsy 3x10/Przyciąganie sztangi ze spieciem bicepsa 3x12-10
Prostowanie jednoracz na wyciągu gornym 3x12-10/ Uginanie ramion z hantlami w staniu 3x12-10
Francuz sztanga lezac 3x10/ mlotki hantlami 3x10
Piątek
Nogi
Wyprostny na maszynie 3x12
Przysiad ze sztanga 3x10
Przysiad na smithcie sztanga z przodu 3x10
Dwoglowe na maszynie 3x15
Lydki
Dzisiaj już po treningu plecy+klata
Martwy ciag 3x12-8
Wiosłowanie sztangi podchwytem 3x12-10
Przyciąganie linki wyciągu dolnego w siadzie 3x10
Przyciąganie linki wyciągu gornego szeroki uchwyt 3x10
Niedziela
Klatka
Rozpietki na linkach 3x15-10
Wycisk + na smithcie 3x12-10
Wycisk na plaskiej hantlami 3x12-10
Rozpietki hantlami na plaskiej 3x12-10
Przepis na papryczke:
Pieczarki, papryka, pomidory, cebula + przyprawy (czosnek, zioła prowansalskie, pieprz i trochę soli do smaku).
Farsz:
Kroimi pieczarki drobniutko i podsmażamy na patelni az woda wyparuje oraz się troche podsmaza, nastepnie parzymy pomidory obieramy je ze skory i tez podsmażamy az zrobi się z nich gesty sos dodajemy do nich ziola i pieprz. Cebule kroimy w kostke i podsmażamy na rumiany kolor, kroimy 2 zabki czosnku i dodajemy na samym koncu tak aby nie był gorzki. Wszystko razem wkladamy do jednego pojemnika i mieszamy.
Nagrzewamy piekarnik do 180-200 stopni. Papryke patroszymy i smarujemy z wierzchu oliwa z oliwek. Jak piekarnik się nagrzeje to wkaldmy je do srodka na 20min po 20 min wyjmujemy i zaczynamy faszerowac farszem przygotowanym wczesniej. Pomiedzy warstwy warszu możemy dac ser odtłuszczony(jeśli ktos jest na diecie) albo fete tez odtłuszczona. I nadziewamy papryczki tak aby cale je wypełnić. Wkladamy tak przygotowane produkty do piekarnika znowu na 20 min.5 min przed koncem nakładamy na wierzch mozarelle bądź zolty ser . Pozniej zostaje nam już to tylko zjeść. Ja osobiście zawsze z papryczka zjadam porcje bialka ale jak kto woli. Smacznego:D