SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kupujemy,kupujemy:-)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 217960

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 4654 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 95579
po ile ten morszczuk za kg?

ZAMBO (old school bodybuilding)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
11 zł albo 13 zł chyba 500g.

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
http://www.cda.pl/video/812828d/Ile-chemii-jest-w-miesie-z-Sokolowa


Miłego oglądania
Ostatnio kupiłem mielone w sklepie i właśnie zastanawiałem się czemu jest różowe po usmażeniu i żuje się jak guma

Zmieniony przez - Mlekołak w dniu 2013-03-12 12:26:16
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2242 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 42187
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2242 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 42187
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94936 Napisanych postów 364921 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670470
nie zjem kupnego tatara już

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 19495 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 112645
Zawsze kupuje wołowinę tylko od rzeźnika i wolę wydać te 50zł/kg i mieć dobre niż coś takiego...

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
Mlekołak
http://www.cda.pl/video/812828d/Ile-chemii-jest-w-miesie-z-Sokolowa


Miłego oglądania
Ostatnio kupiłem mielone w sklepie i właśnie zastanawiałem się czemu jest różowe po usmażeniu i żuje się jak guma

Zmieniony przez - Mlekołak w dniu 2013-03-12 12:26:16


Ja tez nawet się mamuśki pytałem o co kaman. Juz wiem Dlatego wole mięsny i żeby mi zmielili jakiś kawałek niż paczkowane.

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 175 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 16441
Byłem dzisiaj w Lidlu (Poznań, Hetmańska) i nadal jest filet z kurczaka (630g) po 11zł/kg. Data ważności 17.03 czyli normalna.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 684 Napisanych postów 4722 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 90871
po usmażeniu ten tatar jak parówka w środku wygląda, ale z sokołowa ten gulasz wołowy z biedry jest dobry, nie mam porównania do innych bo wiele wołowiny nie jadłem :)
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Czy przedłużyc tamoxifen po cyklu??

Następny temat

Kontnuacja cyklu na sustanonie250, na co przejść?

WHEY premium