Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
16
Napisanych postów
3016
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
40954
Daj ten sos. Z knorra co ci dałem co robisz w piekarniku skrój cebule i paprykę. Szklanka wody później najwyżej podlejesz jak bedzie mało . A ten sos z torebki ci zagęści.
Zamiast w worku zrobisz w garnku i po problemie :)
Zmieniony przez - Adamsky w dniu 2013-03-06 13:58:35
Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.
Szacuny
208
Napisanych postów
25012
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
150183
wrzucasz karkówe na patelnie na goracy olej, podsmarzasz na duzym ogniu z obu stron, zminiejszasz ogien, dodajesz 2-3 duze cebule pokrojone w gruba kostke lub polplasterki, jak cebula sie lekko podmsazy dodajesz paryka pokrojona w talarki, pomifora pokrojonego w gruba kostke, kilka pieczarek w grube plastry, solisz, pieprzysz, przykrywszasz przykrywka, warzywa powinny puscic sok, jak bedzie go za malo dolewasz troche wody, gotujesz az karkowka zmieknie, nastepnia na koniec zioal jakie lubisz do smaku, papryka slodka i ostra jak lubisz ostrzej, zabek czosnku drobno posiekany, mozesz dac jakac gotowa przyprawe np do grila, nastepnie duszisz jeszcze z 10 minut zeby przeszlo tym co dodales na koniec. ;) mozesz zrobic z tego sos smietanowy dodajac duzo smietany, mozesz tylko lekko zabielic, mozna w ogole bez smietany. smacznego :)
Szacuny
21
Napisanych postów
1568
Wiek
32 lat
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
15161
Dzieki za przepisy,troche je zmodyfikowalem ale tylko troche i wyszlo pyszne. 100razy lepsze niz kurak:) Wlasnie siedze w pracy i opierniczam z ryzem :D