SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Kuchnia koksa :-)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 50008

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
a jeszcze lepiej http://www.winiary.pl/produkt.aspx/342/winiary-pomysl-na-soczysta-karkowke-z-ziemniakami

Wrzucałem paprykę na teflon ona puściła lekko sok wrzucałem przyprawiona karkówkę dodalem troche wody i przykrywałem. Ok 1 godz.

Zmieniony przez - Adamsky w dniu 2013-03-06 12:48:16

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
Niestety mam zepsuty piekarnik i musze sie tak meczyc ze masakra....moge tylko smazyc,dusic i gotowac. Dzieki Adamsky zrobie dzisiaj tak jak mowisz.

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
Lukas7272
Niestety mam zepsuty piekarnik i musze sie tak meczyc ze masakra....moge tylko smazyc,dusic i gotowac. Dzieki Adamsky zrobie dzisiaj tak jak mowisz.


To możesz zrobić to w garnku. Zamiast worek i piekarnik.

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
I tak wlasnie zrobie tylko mysle ile dac wody i z czym zmieszac....jak zagescic zeby bylo ok.

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 3016 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 40954
Daj ten sos. Z knorra co ci dałem co robisz w piekarniku skrój cebule i paprykę. Szklanka wody później najwyżej podlejesz jak bedzie mało . A ten sos z torebki ci zagęści.

Zamiast w worku zrobisz w garnku i po problemie :)

Zmieniony przez - Adamsky w dniu 2013-03-06 13:58:35

Z każdym dniem kilka milimetrów więcej i więcej... i to najbardziej cieszy.

ON

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
Dzieki wielkie za pomoc. Dzisiaj zrobie sobie na jutro to powiem czy smakowalo:) W koncu zjem cos innego...:)

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 25012 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150183
wrzucasz karkówe na patelnie na goracy olej, podsmarzasz na duzym ogniu z obu stron, zminiejszasz ogien, dodajesz 2-3 duze cebule pokrojone w gruba kostke lub polplasterki, jak cebula sie lekko podmsazy dodajesz paryka pokrojona w talarki, pomifora pokrojonego w gruba kostke, kilka pieczarek w grube plastry, solisz, pieprzysz, przykrywszasz przykrywka, warzywa powinny puscic sok, jak bedzie go za malo dolewasz troche wody, gotujesz az karkowka zmieknie, nastepnia na koniec zioal jakie lubisz do smaku, papryka slodka i ostra jak lubisz ostrzej, zabek czosnku drobno posiekany, mozesz dac jakac gotowa przyprawe np do grila, nastepnie duszisz jeszcze z 10 minut zeby przeszlo tym co dodales na koniec. ;) mozesz zrobic z tego sos smietanowy dodajac duzo smietany, mozesz tylko lekko zabielic, mozna w ogole bez smietany. smacznego :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
No teraz to mam czarno na bialym:) Dzieki Lestat.Skorzystam napewno:)

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 208 Napisanych postów 25012 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150183
karkowy tak nie robilem ale robie tak gulasz i wychodzi bdb wg mnie . Przepis do karkowy napewno tez sie nada :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1568 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15161
Dzieki za przepisy,troche je zmodyfikowalem ale tylko troche i wyszlo pyszne. 100razy lepsze niz kurak:) Wlasnie siedze w pracy i opierniczam z ryzem :D

Co mnie nie zabiję,to mnie wzmocni...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HGH + Krótki Testosteron + Sambutamol

Następny temat

Danabol, pierwszy cykl-co i jak?

WHEY premium