SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

kupujemy,kupujemy:-)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 217454

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
ostatnio mam smaka na marchewke
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Lewiatan to taki trochę Społem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94927 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
ja też podjadam marchewki

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 97 Napisanych postów 999 Wiek 39 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 61995
Tatar z lidla daje rade.
Tylko kozik nie radze jesc surowego dluzej niz tydzien:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 19495 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 112645
Normalnie tatar wołowy za taką cenę? Jakieś porównanie do takiego za 50zł/1kg?

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 29629 Napisanych postów 62994 Wiek 40 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 902806
dzisiaj kupilem w lidlu 2 lososie na sprobowanie jeden za 7 zl drugi za 5 oba podobne oba ze skora.moje pytanie ile czasu przyzadzac na patelni? smazyc czy dusic? sola pieprzem sypac przed czy po usmazeniu? i co z ta skora ona jest jadalna mam smazyc w calosci a pozniej skore wywalic czy wszystko jadalne? wybaczcie tak oczywiste pytania ale jestem lososiowa dziewica
bede wdzieczny za pomoc
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Smaż pierw na skórze dłużej a później odwracasz na chwile. Ja gotuje albo piekę w folii. Dodaję tylko sól i pieprz, choć można np zioła prowansalskie, masło, oliwe z oliwe, cytrynę.
Ten tańszy to pstrąg tęczowy.

Zmieniony przez - Eltoro_KrK w dniu 2013-01-20 21:24:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2453 Napisanych postów 24181 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 402568
jeden to łosos a drugi (ten tanszy to pstrag łososiowy czy jakos tak chyba co ),
ten pstrag cienszy wiec szybciej sie zrobi, a ile minut to musisz patrzec jak wygladaj, ciezko okreslic dokładnie,
sypiesz sola, pieprzem, mozesz dodac pietruszki jak masz i skropic cytryna, i na patelnie, ja robie na masle, lepszy w smaku wtedy.
skóry nie jadam, nie wiem czy sie nadaje do jedzenia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91259
Ja smażę na skórze z 5-7min a po odwróceniu rozwalam go na kawałki i wtedy dosłownie 2 minuty.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 224 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 57576
posyp solą,pieprzem pokrojoną cytyne ułóż na łososiu polej olivą lub daj kawalek masła do srodka zawiń wszystko w sreberko i na 15-20min do piekarnika.proste szybkie i pyszne polecam :)
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Czy przedłużyc tamoxifen po cyklu??

Następny temat

Kontnuacja cyklu na sustanonie250, na co przejść?

WHEY premium