1.Śniadanie 7.30 (ze wszystkich składników omlet)
-płatki owsiane górskie 100g
-dwa średnie jaja 140g
-wiorki kokosowe 20g
-oliwa z oliwek 10g
Łącznie 850kcal b27 ww66 t52
2.Drugie śniadanie (szkoła) 10.30 lub 11.30
-chleb żytni razowy 150g
-szynka z indyka 100g
-olej lniany 20g
Łącznie 580kcal b24 ww69 t22
3.Obiad 15.00
-Ryż brązowy/kasza gryczana 100g
-kurczak pierś 120g
Łącznie 455kcal b32 ww76 t6
4.Drugi obiad 17.30 - 18.00
-Ryż brązowy/kasza gryczana 100g
-kurczak pierś 120g
Łącznie 455kcal b32 ww76 t6
5.Kolacja (omlet)
-twaróg chudy 100g
-dwa średnie jaja 140g
-oliwa z oliwek 10g
Łącznie 333kcal b33 ww5 t21
Suma dobowa - 2558kcal b147 ww291 t95