HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
1# DIETA
6:00 :
płatki owsiane zwykłe 100g
izolat białka 30g
rodzynki 20g
orzechy włoskie 30g
KCAL 725 B 48 T 28 W 84
9:00 :
makaron pełnoziarnisty 100g
pierś z kurczaka 100g
oliwa z oliwek 10ml
warzywa
KCAL 560 B 37 T 14 W 68
12:00 :
makaron pełnoziarnisty 100g
pierś z kurczaka 100g
oliwa z oliwek 10ml
warzywa
KCAL 560 B 37 T 14 W 68
14:30 (przed treningowy) :
makaron pełnoziarnisty 100g
pierś z kurczaka 100g
warzywa
KCAL 478 B 37 T 5 W 68
Bezpośrednio po treningu :
izolat białka 30g
carbo 50g
KCAL 301 B 25 T 1 W 49
Godzinę po odżywkach posiłek po treningowy :
ryż paraboiled 100g
pierś z kurczaka 100g
warzywa
KCAL 493 B 30 T 5 W 83
Trzy godziny po posiłku po treningowym :
makrela wędzona 100g
orzechy włoskie 50g
KCAL 548 B 28 T 48 W 1
{ KCAL 3665 B 236g T 115g W 421g }
Dzienne zapotrzebowanie kaloryczne - 2808
KALORIE Z DIETY 3655 - DZIENNE ZAPOTRZEBOWANIE KALORYCZNE 2808 = +857 KCAL
Węglowodany - 5,4g/1kg
Białko - 3g/1kg (z roślinnym czyli zwierzęcego jakieś 2.5g)
Tłuszcze - 1,4g/1kg
Dieta w dni nie treningowe będzie się różniła :
- nie będzie 1 porcji białka która znajduję sie po treningu oraz nie będzie carbo ,
-zamiast ryżu paraboiled dam makaron pełnoziarnisty
2# SUPLEMENTACJA :
witaminy i minerały - do śniadania
omega 3 - do pierwszego i ostatniego posiłku
białko i carbo - w celu uzupełnienia diety
jabłczan kreatyny - przed i po treningu 4 kaps , w dni nie treningowe po południu 4 kaps
s.a.w. - przed treningiem
antykatabolik - przed treningiem
glutamina - bezpośrednio po treningu siłowym 10g , przed snem 5g
zma - przed snem
3# TRENING
Trening siłowy wygląda tak :
Barki + tricepsy + brzuch
Plecy + kaptury
Wolne
Klatka + bicepsy + brzuch
Nogi
Wolne
Wolne
Treningiem aerobowym jest rowerek , dotychczas wykonywałem po każdym treningu siłowym. Na tą chwilę będzie on wykonywany w poniedziałki i piątki. Będzie on wykonywany po treningu siłowym , czas aerobów - 20 minut.
4# Dieta została zmieniona ponieważ tamta była za bardzo chaotyczna. Postanowiłem podpatrzeć diety kulturystów i stworzyłem takie coś. Będzie mi o wiele łatwiej przygotowywać więcej posiłków na raz na resztę dnia. Od jutra do suplementacji dochodzi odżywka przed treningowa - S.A.W. Dlaczego nie ma jajek w diecie? Jak bym chciał mieć rana jajka w diecie to bym musiał po przebudzeniu wziąć od razu BCAA i przy braniu takim 2 x dziennie to ciężko by było. A wcześniej też miałem 2 x dziennie białko w dzień treningowy i teraz jest tak samo. Do tego izolat szybko się wchłania , co jest nam bardzo potrzebne z rana by móc zahamować nocny katabolizm. W dodatku jest bardzo dobry w smaku.
Waga poszła mi 1 kg do góry w ciągu 2 tygodni. Jest to wynik jak dla mnie zadowalający , ponieważ tak chciałem od samego początku.
HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.
Jest równie wartościowy a o wiele lepszy w smaku od oliwki. Polecam spróbować.
1.Co myślicie o buraczkach kupowanych w sklepie?
2.Teraz gdy jest praca to najlepiej mi robić wszystko na raz , czyli nie 100g makaronu tylko 300 , itd. Wiadomo że waży się przed każdą obróbką termiczną , ale jak wrzucę 300g makaronu do garnka i on po ugotowaniu zmienia swoją wagę to jak najlepiej to rozdzielić po 100g? Skąd będę wiedział , że tam jest 100g skoro on zmienił swoją wagę? Dobrze jest robić , że jak się ma na początku założenie , żeby rozdzielić to na posiłki , to zważyć to po ugotowaniu i podzielić przez 3?
Zmieniony przez - MrPapaj w dniu 2012-10-25 23:27:29