Ale wczorajszy trening mnie zniszczył. Jeszcze dzisiaj go czuję. Dobrze, że dzień wolny mam Między klatą a barkami czuję ogień, zakwasy na nogach i plecach, w dodatku pożarty przez komary
...
Napisał(a)
Schabu w piwie jeszcze nie robiłem, spróbuję
Ale wczorajszy trening mnie zniszczył. Jeszcze dzisiaj go czuję. Dobrze, że dzień wolny mam Między klatą a barkami czuję ogień, zakwasy na nogach i plecach, w dodatku pożarty przez komary
Ale wczorajszy trening mnie zniszczył. Jeszcze dzisiaj go czuję. Dobrze, że dzień wolny mam Między klatą a barkami czuję ogień, zakwasy na nogach i plecach, w dodatku pożarty przez komary
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Aj, żeś smaka mi narobił tym buractwem i mięsem Muszę koniecznie spróbować pieczenia w rękawie, bo nie lubię suchego mięsa. Tylko te ziemniaki be, nie wiem na co bym mogła zamienić, żeby wrzucić do rękawa.
...
Napisał(a)
Wrzuć karkówkę z kalafiorem/brokułami. Zobaczysz jaki wypas Ziemniaków nie musi być. Tylko mięso wrzucaj w w dużym kawałku. Pokroić możesz dopiero po upieczeniu, bo inaczej suche wyjdzie.
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2012-07-27 10:49:30
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2012-07-27 10:49:30
...
Napisał(a)
Chodziło mi o to, co węglowego zamiast ziemniaków można dać do rękawa, bo za bardzo za nimi nie przepadam, a ryż/kasza/makaron raczej nie wyjdą
...
Napisał(a)
No nie wyjdą. Wrzuć samo mięso a ryż/kaszę ugotuj osobno.
Robisz coś takiego:
nacierasz mięso przyprawami, czosnkiem, ziołami... cokolwiek, co lubisz. Odstawiasz na jakiś czas i potem wrzucasz do worka/rękawa. Dorzuć np. cebulę, jeśli lubisz. Jeśli dajesz warzywa bukietowe, to spokojnie możesz piec je tyle samo co mięso. Brokuł po ponad godzinnym pieczeniu wychodzi nawet lekko twardy
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2012-07-27 10:54:17
Robisz coś takiego:
nacierasz mięso przyprawami, czosnkiem, ziołami... cokolwiek, co lubisz. Odstawiasz na jakiś czas i potem wrzucasz do worka/rękawa. Dorzuć np. cebulę, jeśli lubisz. Jeśli dajesz warzywa bukietowe, to spokojnie możesz piec je tyle samo co mięso. Brokuł po ponad godzinnym pieczeniu wychodzi nawet lekko twardy
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2012-07-27 10:54:17
...
Napisał(a)
Seler to moje ulubione warzywo. Pominę powód, dla którego go lubię Wrzucam bardzo często do szejka, dzisiaj zrobiłem taki: seler, banan, ananas, kokos, mleko, jajka. Obłędny smak
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2012-07-27 12:00:18
Zmieniony przez - Morales_37 w dniu 2012-07-27 12:00:18
...
Napisał(a)
Nie czuć surowego jaja w takich szejkach? Zawsze się go obawiałam i z powodów żołądkowo-zdrowotnych i oczywiście smakowych
...
Napisał(a)
Ja od dziecka jem surowe jaja. Jak byłem mały to kogiel-mogiel z 3 jaj dziennie to był standard. Zresztą ja bardzo lubię surowe jajka, jak zdarzało się tak, że brakowało czasu na śniadanie, to wypijałem 5 surowych jaj i było OK
Polecane artykuły