...
Napisał(a)
a czy moja stagnacja czyli tzw przestój mógłbyś spowodowany za małą ilością kalorii spożywanych na dobę??od 3 miesięcy stoję w miejscu z masą i obwodami natomiast idzie mi w rzeźbę chyba no i siły trochę przybyło
...
Napisał(a)
tunczyk max raz w tygodniu , unikaj wędzonych ryb
Zmieniony przez - Lil87 w dniu 2012-03-20 12:35:59
Zmieniony przez - Lil87 w dniu 2012-03-20 12:35:59
"Wiara umiera ostatnia"
...
Napisał(a)
raz w tygodniu??ja jem 4 razy to jakie jeść ryby jak nie smażone i nie wędzone i tuńczyka też nie
...
Napisał(a)
"tunczyk max raz w tygodniu" - Niby dlaczego tak twierdzisz? Ile osób je na przykład na drugie śniadanie tuńczyka i to codziennie albo 4/5 razy w tygodniu (oczywiście z puchy) i jakoś nie ma z tym problemu. Coś mieszasz... Twój zastój może być spowodowany tym, że za mało kcal dziennie dostarczasz, ale ważny jest też trening, ale z tym pewno nie masz problemów..
[[Pomoc poczatkujacym przy diecie http://www.sfd.pl/Pomoc_dla_poczatkujacych_w_ulozeniu_diety-t638972.html]]
...
Napisał(a)
jeżeli chodzi o trening to tu też może być pies pogrzebany ponieważ stosuję rotacyjny dość ciężki i może to przetrenowanie ale jeżeli trenowałem normalnie nie czułem ani pompy ani satysfakcji z treningu i wróciłem do rotacyjnego co tydzień inna partia wypada 2 razy w/tyg
...
Napisał(a)
Smażenie na oliwie jest nie zdrowe. podczas smażenia oliwa traci swoje właściwości, od wysokiej temperatury uwalniają się substancje, które mogą być rakotwórcze. Wiem ze grecy czy włosi tez smażą na oliwie i żyją. Nie słychać ta nic typu, ze naród wymiera bo wszyscy smażą na oliwie.
Kazdy powinien sam wiedzieć co dla niego jest dobre/ na co się decyduje.
Moja rada była, żeby z tego zrezygnować.
A co do palni teflonowej, to masz racje, można smażyć także bez tłuszczu.
Kazdy powinien sam wiedzieć co dla niego jest dobre/ na co się decyduje.
Moja rada była, żeby z tego zrezygnować.
A co do palni teflonowej, to masz racje, można smażyć także bez tłuszczu.
Małą łyżeczką też sie najesz!
...
Napisał(a)
Akurat krótkotrwałe smażenie na oliwie - jak to ma miejsce w przypadku drobiu - nie jest zbrodnią. Można powiedzieć, że oliwa jest dość uniwersalnym rozwiązaniem. Swoją drogą jak brałem kiedyś udział w sprawdzaniu jakości frytury (prościutka metoda LRSM), to oliwa z oliwek zachowywała wysoką jakość nawet po wielogodzinnym smażeniu.
Polecany przez wiele osób smalec jest wbrew utartym przekonaniom opcją gorszą.
Co do tuńczyka - http://potreningu.pl/artykuly/99/czy-tunczyk-z-puszki-to-dobre-zrodlo-bialka
Polecany przez wiele osób smalec jest wbrew utartym przekonaniom opcją gorszą.
Co do tuńczyka - http://potreningu.pl/artykuly/99/czy-tunczyk-z-puszki-to-dobre-zrodlo-bialka
...
Napisał(a)
czyli tuńczyk odpad całkowicie natomiast pierś smazona na oliwie ostatecznie może pozostać.a czym zastąpić tuńczyka??chodzi mi o posiłek 20:30.??
...
Napisał(a)
tuńczyk od czasu do czasu jest OK, możesz go zastąpić każdym innym źródłem białka.Uwzględnić możesz wieprzowinę, wołowinę, podroby (np wątróbkę z 2 - 3 razy w miesiącu), ryby takie jak dorsz, łosoś, halibut, sledź czy wreszczie nabiał i jaja
Polecane artykuły