Szacuny
3
Napisanych postów
653
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
23067
witam, mam takie pytania odnośnie smażenia piersi
1. na czym smażyć? przeczytałem kilka tematów z forum, raz ludzie piszą żeby smażyć na oliwie, innym razem na smalcu, jak w końcu jest najlepiej?
2. czy jeśli przygotowuje pierś w taki sposób, że kroje ją w plastry, ubijam i smaże, bez żadnej panierki, aż sie zarumieni i nie ma na niej tych czarnych, spalonych plam to można tak przyrządzoną pierś jeść codziennie?
Szacuny
0
Napisanych postów
83
Wiek
31 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1768
1.piers mozesz na oliwie smazyc bez obaw piers z kurczaka szybko sie smazy co idzie za tym oliwa sie nie utlenia na smalcu tez bedzie ok jesli chodzi o mieso ktore trzeba dluzej smazyc lepszy jest smalec 2.Urozmaicaj mieso
Pomogłem? wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z SOG'a
Chodź życie ciąży a psychika siada nie poddam sie to moja zasada!
Szacuny
3
Napisanych postów
653
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
23067
blackrider czy w panierce czy bez to mi to bez różnicy, ale panierka ciągnie tłuszczu więcej podczas smażenia, wiec chyba lepiej bez.
żeby urozmaicać to ja wiem, spokojnie, to że pytam czy można jeść codziennie, nie znaczy że wcinam tylko kure ;)
ale na czym smażyć to nadal mam wątpliwości, jak smażymy krótko to lepiej na oliwie, a jak długo to na smalcu? i krótko to konkretnie ile? nie lepiej od razu na smalcu? może ktoś jeszcze sie wypowie ;)
Zmieniony przez - Maggot515 w dniu 2011-11-19 19:38:22