Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13203
Makaron mi się już do zgrzygania znudził i chciałbym sobie zamienić go na chleb, ale niestety w piekarni obok mnie nie ma zbyt dużego wyboru, chyba tylko 1 jest, ale on jest cały przypieczony i twardy jak kamień przez to. Poza tym rzadko jest, bo jest tylko 1.... (ma chyba z 50cm średnicy).
Wygodnym sposobem dla mnie byłoby kupienie chleba w markecie na 2 tygodnie i włożenie do zamrażalnika.
Tylko właśnie nie wiem, czy są jakieś godne uwagi?
Ostatnio jak patrzałem na opakowaniu to miały po 8g cukru na 100g, tak więc chyba nie bardzo z takim chlebem.
Obojętnie czy w Tesco, Realu, Auchanie etc.
Tylko podajcie jakąś nazwę tego chleba.
Dzięki za każdą propozycję.
pzdr
Zmieniony przez - Kwic w dniu 2011-02-19 15:52:13
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13203
Postać którą masz w avatarze :) A "ftw" = "for the win", czyli powiedzmy że coś w stylu "Cobretti rządzi" ;)
A jeszcze pytanie odnośnie tych cukrów i procentu mąki żytniej/razowej.
Tutaj wklejam 2 fotki z jednego z tych chlebów od brata. W składzie po lewej nie ma cukru, a w składzie po prawej już jest. O co chodzi?
I jak to z tymi procentami w mące, ile ma być żeby było ok?
Sorry za jakość.
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones
Szacuny
7
Napisanych postów
1137
Wiek
37 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13203
To spoko ;)
A ten cukier to skąd? Z tych ekstraktów słodowych? Czy się wytrąca z czegoś? lol. Nie znam się na chlebie nic a nic. Ale brat nieźle traci kg, a je cały czas ten chleb, tak więc powinien być ok.
Moje p4p:
- Anderson Silva
- Jones
- GSP / Aldo
Favs: A. Silva, Rashad, Shogun, Fedor,t he Reem, Palhares, B.J. Penn, GSP, Machida, Aldo, Jones