...
Napisał(a)
Mam 18 lat ćwicze od 1.5 roku. mam 40 w bicepsie i wyciskam 90kg.Narazie jechałem tylko na odrzywkach..Chce zacząć brać mete czy w dużym stopniu bym sobie tym zaszkodził.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
do-bolununek..
sie ****a nie udzielaj ****u ..se ****a w dupe trocin napchaj bedziesz miał szerszą....i klieńci z twego anala bedą zadowoleni...ogólnie **** peto.....
sie ****a nie udzielaj ****u ..se ****a w dupe trocin napchaj bedziesz miał szerszą....i klieńci z twego anala bedą zadowoleni...ogólnie **** peto.....
...
Napisał(a)
poczytaj o mecie to bedziesz wiedzial co Ci grozi...
jezeli pomimo potencjalnych skutkow ubocznych zdecydujesz sie brac to przeczytaj posty na forum jak brac mete i po sprawie
jezeli pomimo potencjalnych skutkow ubocznych zdecydujesz sie brac to przeczytaj posty na forum jak brac mete i po sprawie

...
Napisał(a)
Trociny worek 50 kg zjedz slyszalem dobra masa po nich idzie czysta twarda ale tylko na kiblu. :D Koksy zostaw jak bedziesz miec w BICU 45 to tu wróc.
Ehh kiedy ludzie zrozumieją że meta to nie cukierki :D
Ehh kiedy ludzie zrozumieją że meta to nie cukierki :D
...
Napisał(a)
widze ze wiecej tu ostatnio przesmiewców niz konkretncyh odpowiedzi... załosne
A wracajc do pytania autora to, owszem zaszkodzisz sobie to nie ten stopien zaawansowania by sie łapac za SAA poczekaj jeszcze pocwicz troche na sucho dodaj mocniejszych supli bo i tak masz niezłe wyniki
A wracajc do pytania autora to, owszem zaszkodzisz sobie to nie ten stopien zaawansowania by sie łapac za SAA poczekaj jeszcze pocwicz troche na sucho dodaj mocniejszych supli bo i tak masz niezłe wyniki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!