Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
skoro tak Ci wyszlo to ok, ale pamietaj ze ostatni posilek ma sie skladac tylko z bialka, bez ww, a nie wiem czy ta ostatnia pozycja to ostatni posilek czy jak?
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
tak ma byc - im blizej konca dnia tym mnie WW. Chyba ze wieczorem masz silownie albo jakas inna aktywnosc to przed mozesz zjesc bardziej obfity posilek, a po troche ww prostych zeby uzupelnic glikogen, ale tylko troche, nie tak zeby sie najesc na max bo pozniej w nocy bedzie sie nadmiar niepotrzebnie odkladal. Poza tym myslisz ze dlaczego wszystkie odzywki bialkowe poleca sie brac na noc?? Bo na nic najlepiej zjesc sam posilek bialkowy. Ja tam w ostatnim posilku zjadam samo bialko w postaci 4 bialek jaja...
Szacuny
15
Napisanych postów
1027
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
5425
sniadanie to jeden z wazniejszych posilkow dnia (dnia nietreningowego to nawet najwazniejszy) i powinno byc obfite. Nie powiem ci jaki ja mam jadlospis bo ja rano biore 50g glukozy do kreatyny i na sniadanie zostaje mi tylko 60g z posilku, ale na pewno sobie poradzisz...
P.S. 3000to nie jest duzo, przy normlanym trybie zycia mniej iwecej tyle potrzevbujesz. A jak bedziesz lookal do lustra w trakcie diety i bedziesz widzial ze brzuch rosnie to reaguj po prostu.
Zmieniony przez - siwex w dniu 2004-03-26 10:13:47