Siemanko potrzebuje szybkiej podpowiedzi. Namowilem tate zeby wzial sie za siebie i chce spalic gdzies z 10 kg. Powiedzcie jaka dieta i w co bogata sam ja uloze. Wazy 90 kg i ma 171 cm a bebech ma jak klacz w ciazy :P Pomozcie ziomaleeee Pozdrawiam i jaki suplement do tego mam na stanie teraz CUTTING EDGE z Usa Laboratories...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Polecam Thermal Pro - choć zawiera efedrynę i kofeinę (uwaga na serce) ale w połączeniu z aerobami i odpowiednią dietą działa skutecznie.
Ja przez miesiąc : biegałem 3 - 4 razy w tygodniu przy odpowiedniej diecie straciłem 16 kg i 15 cm w tali. Popełniłem wyraźny błąd bo zaniedbałem spożycie białek i pospalałem mięśnie.
Ja przez miesiąc : biegałem 3 - 4 razy w tygodniu przy odpowiedniej diecie straciłem 16 kg i 15 cm w tali. Popełniłem wyraźny błąd bo zaniedbałem spożycie białek i pospalałem mięśnie.
...
Napisał(a)
Twój błąd to myślenie, że białko ochroni mięśnie.
Straciłeś 16kg a ile kg z tego to był tłuszcz.
Podstawowa zasada to nie tracić kilogramów tylko tłuszcz !!!

Straciłeś 16kg a ile kg z tego to był tłuszcz.

Podstawowa zasada to nie tracić kilogramów tylko tłuszcz !!!
...
Napisał(a)
taka diete dla ojca nie wiem czy dobra bo jestem laikiem.
Sniadanie
50g tunczyka+ 2 kromki ciemnego pieczywa
50g musli + 200ml mleka
Sniadanie 2
50g pieczywa zytniego NP wasa z szynka z piersi kurczaka
Posilek
Tunczyk 30g z 3 kromkami pieczywa ciemnego
Obiad
Piers z kurczaka 100g(nie wiem czy dawac do tego ryz bo wegli ma duzo czy tylko surowke jakas)
Po treningu
TUTAJ ZUPELNIE NIE WIEM
Przed snem
100g serka twarogowego
Sniadanie
50g tunczyka+ 2 kromki ciemnego pieczywa
50g musli + 200ml mleka
Sniadanie 2
50g pieczywa zytniego NP wasa z szynka z piersi kurczaka
Posilek
Tunczyk 30g z 3 kromkami pieczywa ciemnego
Obiad
Piers z kurczaka 100g(nie wiem czy dawac do tego ryz bo wegli ma duzo czy tylko surowke jakas)
Po treningu
TUTAJ ZUPELNIE NIE WIEM
Przed snem
100g serka twarogowego
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!