mam pare problemow z ktorymi nie moge sie uporac!!1.cwicze w domu juz 4 miesace i mysle ze nie ma tak duzych efektow,mam do dyspozycji:chankle,2 sztangi,laweczke,razem ciezaru jest 80 kg(ja itak nie wiecej podnosze na klate niz 60kg)cwicze:niedziela:klata,triceps poniedzialek:brzuch wtorek:odpoczynek sroda:plecy,biceps czwartek:barki,kaptory sobota:odpoczynek.podajcie mi prawidlowe cwiczenia z takim sprzetem!powiedzcie mi kiedy mam robic aeroby,po cwiczeniach??i tez w dni wolne?jakie maja to byc aeroby??ile maja trwac?mam zwis na brzuchu czyli zbyteczna tkanke tluszczowa ktorej chce sie pozbyc do wakacji i dobrze rozbudowac calo!!2pytanie nalezy do jedzenia ale itak sie spytam,waze 85kg.i 190cm zrostu,chce wiedziec co mam jesc aby dobrze sie rozbudowac ale nie chce utyc.dzieki z gory za pomoc!!!pozdrawiam!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wydaje mi sie, ze najlepiej wejsc w ten link http://www.kulturystyka.pl/artykuly/120 . Jest to akcja "Trenuj z nami cyklicznie" Michaila.Tam wybierzesz odpowiednia dla siebie grupe(w tym linku,ktory Ci podalem jest opisana kazda grupa) i dalej trenujesz z fachowcami:).
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!