wiec tak co to są proteiny,carbo,glutamina doczego kazdy z nich słuzy i co najlepiej przyjmowac z gainerem zeby nabrac jak najwiecej masy i czy bedzie mozna przyjmowac kreatyne razem z gainerem czy robic odstepy miedzy tymi suplematami
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/search.asp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kreatyna i gainer razem-nie ma przeszkod
Zmieniony przez - miśkov w dniu 2004-09-25 18:51:30
kreatyna i gainer razem-nie ma przeszkod
Zmieniony przez - miśkov w dniu 2004-09-25 18:51:30
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
proteiny - bialko
glutamina - ciezko wytłuamczyc
carbo - wegle
ja bym odczekał.najpierw kreatyna,po 20-30min gainer
glutamina - ciezko wytłuamczyc
carbo - wegle
ja bym odczekał.najpierw kreatyna,po 20-30min gainer
...
Napisał(a)
ale co byscie mi doradzili dokupic do gainera bo sie sklada ze mam troszke kasy :D a kreatyny narazie niebede brac bo robie sobie przerwe w cyklu (tak to sie hyba nazywa
...
Napisał(a)
glutamina - cięzko wytłumaczyć
glutamina to aminokwas endogenny czyli ktory musisz dostarczyć z zewnatrz , organizm produkuje glutamine ale sa tą bardzo małe ilości.
Ogolnie glutamina powinna być dodtakiem do odzywek , jednak masz mało kasy lub masz ja w dużych ilościach na jakis czas glutamina przydć sie nie przyda. Lepiej kupić odzywki , gainery , bulki , białka czy carbo
a co ci doradzili do gainera heh
inaczej do diety bym ci doradził gainera 

glutamina to aminokwas endogenny czyli ktory musisz dostarczyć z zewnatrz , organizm produkuje glutamine ale sa tą bardzo małe ilości.
Ogolnie glutamina powinna być dodtakiem do odzywek , jednak masz mało kasy lub masz ja w dużych ilościach na jakis czas glutamina przydć sie nie przyda. Lepiej kupić odzywki , gainery , bulki , białka czy carbo
a co ci doradzili do gainera heh

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!