Cwicze od ponad roku i postanowiłem cos wziazc na pobudzenie miesnia. 2 miechy temu kupiłem Up your mass, ale sie rozchorowałem, pozniej były swieta i postanowiłem poczekac do Lutego, zeby znowu sie roztrenowac na sucho. Do tego dokupiłem dzisiaj 400 kapsow krety Vitalmaxa. Wczoraj pytałem tu na forum ile wystarczy na cykl to ktos napisał ze 320. Mam kilka pytan ...
1. Czy brac gainera i dalej jesc tak samo czy zastępowac nim jakies posiłki po trochu ?
2. Jak byscie polecili brac i łączyc gainera i kreatyne ??? Słyszałem ze nie mozna tego łączyc bezposrednio ze sobą od razu, tylko odczekac z 20-30 minut pomiedzy kreatyną, a gainerem. Rozumiem ze najpierw kretka, 30 min pozniej gainer ???
3. Chciałbym po treningu siłowym robic aeroby. Odzywki ( w tym wypadku raczej kreatyna ) brac po treningu siłowym czy juz po aerobowym ?
W sklepie SFD pisze zalecane dawkowanie uym:
Należy przyjmować jedną porcję 132g po treningu.
Z gory dzieki.
1. Czy brac gainera i dalej jesc tak samo czy zastępowac nim jakies posiłki po trochu ?
2. Jak byscie polecili brac i łączyc gainera i kreatyne ??? Słyszałem ze nie mozna tego łączyc bezposrednio ze sobą od razu, tylko odczekac z 20-30 minut pomiedzy kreatyną, a gainerem. Rozumiem ze najpierw kretka, 30 min pozniej gainer ???
3. Chciałbym po treningu siłowym robic aeroby. Odzywki ( w tym wypadku raczej kreatyna ) brac po treningu siłowym czy juz po aerobowym ?
W sklepie SFD pisze zalecane dawkowanie uym:
Należy przyjmować jedną porcję 132g po treningu.
Z gory dzieki.

Krzysztof Piekarz