Szacuny
117
Napisanych postów
1981
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36558
Big Rigg w znośnej dyspozycji fizycznej pojedzie Lawlera. Nikt mi nie wmówi, że był równie dobrze przygotowany jak z GSP. Żorża przestawiał pod siatką jak chciał, a Lawlera w większości przypadków nie mógł obalić. Gdzie zapasy Lawlera do zapasów GSP, o atletyzmie i przygotowaniu fizycznym nie wspominając.
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
Lawler jest b. duży jak na tą dywizje, większy niż Rigg i GSP, stylistycznie to jest koszmar na Hendriksa, bo nie boi się dostac po ryju i spływają po nim te touching KO punches niby takie piekielnie mocne.
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
Jeszcze przed walka z GSP oglądałem walki Hendricksa i tak mi zaświtało, że gościowi pomógł niebywały zbieg okoliczności, a te wow KO na Kampmannie i Fitchu nie są wymierne, przez GSP podszedł do walki zesrany jak nigdy. Wydaje mi się że w rewanżu Lawler go zbije.
Szacuny
2584
Napisanych postów
23357
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
337410
Ovince St. Preux zalicza kolejne zwycięstwo wzbogacając imponujący rekord
Ovince St. Preux może się pochwalić wspaniałym rekordem 15-5, od roku 2010 w trzynastu walkach przegrał tylko jedną. Wczoraj wzbogacił się o kolejną wygraną z Nikitą Krylovem na UFC 171.
Po zdobyciu punktów za potężne obalenie, były zawodnik Tennessee Volunteer w futbolu przeszedł do pozycji bocznej kontrolując walkę. To była dla OSP idealna pozycja w jakiej chciał się znaleźć, po czym poddał Krylova rzadko spotykanym duszeniem barkiem.
„Nazywam to „Performance of the Night”. Za każdym razem kiedy mam tę pozycję, przechodzę do takiego duszenia,” powiedział St. Preux, który wygrał trzecią walkę w UFC.
St. Preux ostatnią porażkę odniósł w 2011 roku przegrywając przez decyzję z Gegardem Mousasi. Wcześniej był zestawiany z Thiago Silvą zanim jeszcze Silva wypadł z karty walk po tym jak został aresztowany za incydent pod klubem Pablo Popovitcha.
Szacuny
1193
Napisanych postów
8529
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
108293
true. Jednak jak na "najcięższe łapy w WW" to i tak niedużo. Nie wdaje się w dalszą rozmowę, bo zaraz mi ktoś zarzuci, że mówie, że Hendricks bije pchane ciosy z 0 mocy jak laski