Szacuny
444
Napisanych postów
9936
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
103395
Swoją drogą lombard rozp*****la Shieldsa gościa który ma jedno z lepszych resume w WW który pokonał Hendersona,Maie czy walczącego dzisiaj w CO-me Woodleya ,Shields urwał też 2 rundy GSP , totalna dominacja ,Shields nie miał nic do powiedzenia ,Lombard pojechał go w dużo lepszym stylu niż GSP ,i co ? Rogan mu ciśnie ,że nic nie robi... p******i potem jakieś bzdury aka wyobraźcie sobie gdyby diego sanchez był w ciele Lombarda...
Jak dla mnie Lombard pokazał ,że skillowo to on jest absolotnie w czołówce UFC ,ma fenomenalne rzuty ,a tu mu nawet wywiadu po walce nie dadzą? to jakiś kvrwa żąrt? 90 % osób pisało ,że Lombard by KO albo Shields UD ,a tu Hector wygrywa UD i 0 rispektu
edit : nawet nie wiedziałem Shields pokonał też Condita,Okamiego,Kampmanna ,Lawlera
Szacuny
0
Napisanych postów
8617
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
80644
Ja to widzę tak, że Shields mu jednak 'leżał' bo jak wiadomo drętwy jest, a wcześniejsi zawodnicy pokazali, że z Lombardem można spokojnie walczyć dużo się ruszając - bo sam Hector człapie i walczy takimi pojedynczymi 'wybuchami'.
Co nie zmienia faktu, że walczył imponująco dzisiaj.
Jeśli żaden z nich nie dostanie TS, to mogą równie dobrze zrobić Woodley vs Lombard, powinna być miazga.
"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"
Szacuny
257
Napisanych postów
6046
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
47080
Ależ ten Shields jest antytalentem stójkowym, chyba nie ma drugiego takiego w całym ufc Diaz jakby z Hendricksem miał walczyć to by skończył jak braciszek z Thomsonem
Szacuny
1150
Napisanych postów
5029
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
288245
Lombard w swoim stylu ala Ali, gaz na jedna runde potem zadyszka, ale Shields nie mial na niego nic.
Szkoda Condida, to jest jednak natural born killer, spokojnie by pojechal woodleya mysle.
Szkoda tez i Lawlera, ogromne serce do walki. Ciekawe czy Johny znow bedzie porownywal kto mial bardziej gebe obita. Mysle, ze szybko ktos go zmiecie z tronu, szczegolnie ze walki beda 5 rundowe. Condit, moze Benson pojdzie wyjdzie, imho rory jak taktycznie to rozegra to tez nie jest bez szans. Byle mu teraz nie dawali Woodleya albo Lombarda.