Szacuny
1938
Napisanych postów
17102
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
90281
Dawne walki nie zawsze przekładają się na chwilę obecną. Woodley zrobił progres. Widziałeś co zrobił z Conditem? Tylko nie wyjeżdżajcie tu z jakimś "szczęśliwym obaleniem". mnie przede wszystko zaskoczyła tu eksplozywność i bomby jakie sadził Tyron
Co do pracy stóp - też mi się to rzuciło w oczy. Stali w miejscu i tylko balansowali ciałem. Ciekawe jaki wpływ na Hendrixa miały te problemy z wagą, czemu nikt tu o tym nie pisze
Zmieniony przez - Puar w dniu 2014-03-16 21:16:57
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Szacuny
5248
Napisanych postów
17642
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
163184
Po prostu Hendricks był najgorszym możliwym matchupem dla GSP-silnie bijący dobry zapaśnik nie znaczy że jest overrated,ale dla innych zawodników może byc łatwiejszy niż dla GSP
Hector wbrew bełkotom Rogana pokazał,że świetnie wykorzystuje swoje atuty jednocześnie rozkłądając siły
Szacuny
5248
Napisanych postów
17642
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
163184
xper
Swoją drogą lombard rozp*****la Shieldsa gościa który ma jedno z lepszych resume w WW który pokonał Hendersona,Maie czy walczącego dzisiaj w CO-me Woodleya ,Shields urwał też 2 rundy GSP , totalna dominacja ,Shields nie miał nic do powiedzenia ,Lombard pojechał go w dużo lepszym stylu niż GSP ,i co ? Rogan mu ciśnie ,że nic nie robi... p******i potem jakieś bzdury aka wyobraźcie sobie gdyby diego sanchez był w ciele Lombarda...
Jak dla mnie Lombard pokazał ,że skillowo to on jest absolotnie w czołówce UFC ,ma fenomenalne rzuty ,a tu mu nawet wywiadu po walce nie dadzą? to jakiś kvrwa żąrt? 90 % osób pisało ,że Lombard by KO albo Shields UD ,a tu Hector wygrywa UD i 0 rispektu
edit : nawet nie wiedziałem Shields pokonał też Condita,Okamiego,Kampmanna ,Lawlera
Szacuny
400
Napisanych postów
15594
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91830
Żeby nie było, imho Hendriks nie będzie długo mistrzem, jak Lawler dostanie rewanż to wygra wlkę przez KO, ma za dobry granit dla Jimmiego i widać że go to blokuje psychicznie.