LAwler dobrze wypadł zabrakło gazu na 5 runde, miał go 2 razy na widelcu gdyby był pewny kondychy Hedricks poszedł by spać, ale trzeba oddać Mistrzowi że ma charakter.
...
Napisał(a)
xper jak jds boks i bronienie obaleń.tylko gdzie nogi?ucięło?
"CHO NO TU" - Seba
...
Napisał(a)
Robbie to twardy sk***ysyn... z kim go widzicie? Mysle, ze ustawic moze kazdego w drodze po nastepnego TSa
...
Napisał(a)
grindchodzi mi o końcówkę
No właśnie - to wyglądało trochę tak jakby się umówili że Robbie pod koniec ma opuścić ręce

"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
...
Napisał(a)
Ja tam czekam aż Page im kiedyś pokaże co to znaczy mieć pracę stóp
...
Napisał(a)
gdyby uzywal kopniec przeciez ogolnie jest fantastycznym strikerem wtedy jestem pewien zeby wygral, jest tez opcja ze rzucilby sie przy napoczeciu hendricksa ale jak juz ktos pisal wtedy musialby byc pewien kondycji...
...
Napisał(a)
Jak dla mnie to Woodley by zjadł Roryego
...
Napisał(a)
Joe Rogan koniecznie chce obciągnąć Roremu chyba.
Cuda wianki wymyśla "Lombard do dvpy, Woodley przez kontuzję wygrał, to Rory najlepszy"

Cuda wianki wymyśla "Lombard do dvpy, Woodley przez kontuzję wygrał, to Rory najlepszy"

"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"
...
Napisał(a)
gdyby uzywal kopniec przeciez ogolnie jest fantastycznym strikerem wtedy jestem pewien zeby wygral,
Robbie nigdy nie miał żadnych 'fantastycznych' kopnięć.... Babalu go pojechał kopnięciami.
Robbie nigdy nie miał żadnych 'fantastycznych' kopnięć.... Babalu go pojechał kopnięciami.
"Only he who battle wins.
The scald sang to their kings.
Let the battle be fought to be won"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Waga przed amatorskimi zawodami
Następny temat