Witam jestem tu nowym użytkownikiem chcial bym sie dowiedziec jak najlepiej złapac kilka kg masy cwicze juz ok 4 miesiecy wzrost 185cm waga 74kg mam ułożoną dietke i czy moge cos do tego dozucic myslalem nad aminokwasami a mianowicie BCAA G-force .Glutamine jakas a jezeli chodzi o eglowodany to w czym najwiecej jest slyszalem o tym ze sok jabłkowy jest bardzo dobry. I czy moze dozucic do tego jakas odrzywke bialkową lub na Mass XXL. Jezeli cos jest zle lub nie tak jak najlepiej zbudowac mase .Pozdrawiam i czekam na odp i pomoc:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jezeli masz diete no to cwicz dalej z suplami narazie daj sobie spokuj ewentualnie jezeli juz chcesz cos brac to jak jakies braki w diecie masz to wtedy uzupelniasz bialkiem np po treningu bo posilek moze nie bedzie ci wystarczal a sok to sobie mozesz pic non stop
Wojciech K.
...
Napisał(a)
skup sie raczej na diecie.
Jak masz szybla przemiane materii czyli ciezko ci przytyc polecam swietnego gainera:
https://sklep.sfd.pl/Pvl_Mutant_Mass-opis1544.html
Duze opakowanie bo nie ma w mniejszych na razie ale za to starczy Ci na dlugo dlugo
Polecam wypic z 3 porcje w ciagu dnia w tym jedna bezposrednio po treningu.
Polecam taka odzywke bo podejrzewam ze z tym stazem jeszcze nie doszedles do tematu dieta co jest najwazniejszym elementem w tym sporcie
Jak masz szybla przemiane materii czyli ciezko ci przytyc polecam swietnego gainera:
https://sklep.sfd.pl/Pvl_Mutant_Mass-opis1544.html
Duze opakowanie bo nie ma w mniejszych na razie ale za to starczy Ci na dlugo dlugo

Polecam wypic z 3 porcje w ciagu dnia w tym jedna bezposrednio po treningu.
Polecam taka odzywke bo podejrzewam ze z tym stazem jeszcze nie doszedles do tematu dieta co jest najwazniejszym elementem w tym sporcie

...
Napisał(a)
czyli narazie nie brac zadnych supli a moge sobie b raki w diecie np uzupełniac np mass xxl bo jest w miare tania odrzywka a nie mam teraz za bardzo kasy na nic z tego co wiem to jest do dobra odrzywka usupelniajaca
dzieki za pomoc:)
dzieki za pomoc:)
...
Napisał(a)
gainery, bialka, bulki, wysoko weglowodanowe mozesz wcinac bo to sa na braki w diecie, sam aktualnie mam ostrowie i carbo, ale ostrowia sie strasznie pieni i mi sie odechciewa pic 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!