witam :P mam pare pytan nie dawno zakonczyłem 6 tygodniowy trening odpoczołem około tydzieni i wznowiłem trening ale nie wiem co sie dzieje mam straszne problemy mianowicie nie potrafie sie zmotywowac zeby zaczac cwiczyc a jak juz zaczne to odrazu mi się nie chce ??? niewiem co jest grane wyglada mi to na przetrenowanie lub jakiś inny powód właśnie niewiem jaki wykluczał bym brak weglowodanów bo z tym raczej nie miałem problemów :PP mam równiez problemy z doborem cięzaru wiec jak by ktos mółpodać jakiś link chodzi mi o proste matematyczne obliczenie lub coś
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
moze zrób tydzień odpoczynku jeszcze albo bardzo bardzo lekki trening...moze pomoze
a co do obciązenia to zacznij od mniejszych bo pewnie chcesz od razu wiecej miec na sztandze 

"Miota nim jak szatan..."
...
Napisał(a)
BODZIOO89
znajdź powód chodzenia na silke i go odśwież ,
np kolega cię namówił to z nim pogadaj o siłowni itp ...../
powinno cie to podbudować /
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-02-23 21:17:05
znajdź powód chodzenia na silke i go odśwież ,
np kolega cię namówił to z nim pogadaj o siłowni itp ...../
powinno cie to podbudować /
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-02-23 21:17:05
...
Napisał(a)
dzieki a moze mi ktoś mniej wiecej powiedziedz ile mam nakładać na sztange jesli robie np.3 x 12 a mój max 1 powt to 74 kg????
...
Napisał(a)
zobacz czy podniesiesz koło 40 kg 12 razy...jesli to podniesiesz technicznie to zacznij od tylu kg 

"Miota nim jak szatan..."
...
Napisał(a)
nakładaj tyle żeby dac rade podnieść np 10 raz /
ja wyciskam 110 a na serie biore 85 kg x 10
więc widzisz jaka przepaść .
podniesienia zależą od danego treningu np masa siła rzeźba
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-02-23 21:25:38
ja wyciskam 110 a na serie biore 85 kg x 10
więc widzisz jaka przepaść .
podniesienia zależą od danego treningu np masa siła rzeźba
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-02-23 21:25:38
...
Napisał(a)
no 50 kg mam troszke ciezko 3 x 12 :/ ale 3 x10 by sie udało chce teraz zmienic plan tylko niewiem na jaki tak mój cel to masa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!