...
Napisał(a)
siema potrzebny trening dla poczatkujacego na silowni ;)robie kurs na instruktora mam egzamin i nie moge dobrego treningu rozpisac pomoc?

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Chce sobie zrobić kurs instruktora fitness i kulturystyki
- kurs instruktora kulturystyki we wrocławiu
- [art] Papierowi instruktorzy!
- KURSY INSTRUKTORSKIE - polecane przez SFD.PL
- Kilka kwestii odnośnie uprawnień Trenerskich z kulturystyki
- KURSY INSTRUKTORSKIE - WARSZAWSKA AKADEMIA SPORTU Dariusza Karpińskiego
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Z siłowniami tak jest wszędzie jak właściciel się mojej siłowni pytał co dokupić optowałem za rackiem a dostałem maszynę do wyciskania na klatke i maszynę do wiosłowania
pytam o odpowiedzialność bo kumplowi jakiś czas temu wypadł bark na siłowni

pytam o odpowiedzialność bo kumplowi jakiś czas temu wypadł bark na siłowni
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
...
Napisał(a)
dyjas
facet rece opadaja- chyba wam tłumaczyli jak rozpisywac plan treningowy czym sie kierować .
jakiej was metodyki uczyli przez ten kurs, na jakich osobach sie opierali i kogo szkole??
Jak zaczniesz cieciować na siłowni to jak chcesz pomagać ludziom??
facet rece opadaja- chyba wam tłumaczyli jak rozpisywac plan treningowy czym sie kierować .
jakiej was metodyki uczyli przez ten kurs, na jakich osobach sie opierali i kogo szkole??
Jak zaczniesz cieciować na siłowni to jak chcesz pomagać ludziom??
...
Napisał(a)
na tym kursie jest kulturysta co musi byc taki trening rozpisany jaki on chce i nie powie ci co bylo zle rozpisane
...
Napisał(a)
No to mi humor poprawiłeś
To po co Ci kurs jak banalnego planu nie umiesz napisać ? Z resztą wystarczyło przejrzeć tematy z ostatnich dni i byś znalazł...

...
Napisał(a)
"te treningi som złe co macie tu napisane "
heheheh w takim razie siadaj do notatek które pisałeś i PISZ a nie nam zawracaj gitare , albo dzwoń do tego KULTURYSTY i na lekcje dodatkowe IDZ
heheheh w takim razie siadaj do notatek które pisałeś i PISZ a nie nam zawracaj gitare , albo dzwoń do tego KULTURYSTY i na lekcje dodatkowe IDZ

...
Napisał(a)
napisz plan i zobaczymy czy bendzie dobry dla mistrza europy w kulturystyce hehe
...
Napisał(a)
"te treningi som złe co macie tu napisane "
lukasz8719
ps: wiekszosc tych szkół opiera sie na szkole WEIDERA wiec sam wiesz... oni nie słyszeli żeby istnieli inni ludzie jak tylko WEIDER.
"napisz plan i zobaczymy czy bendzie dobry dla mistrza europy w kulturystyce hehe"
dzieki że nam poprawiasz za FREE humor POGODA lipna wiec dzieki
Zmieniony przez - Tomasz1405 w dniu 2011-10-05 13:52:23

lukasz8719
ps: wiekszosc tych szkół opiera sie na szkole WEIDERA wiec sam wiesz... oni nie słyszeli żeby istnieli inni ludzie jak tylko WEIDER.
"napisz plan i zobaczymy czy bendzie dobry dla mistrza europy w kulturystyce hehe"
dzieki że nam poprawiasz za FREE humor POGODA lipna wiec dzieki

Zmieniony przez - Tomasz1405 w dniu 2011-10-05 13:52:23
...
Napisał(a)
napisz plan i zobaczymy czy bendzie dobry dla mistrza europy w kulturystyce hehe
Nie chcę tu się licytować kto wie więcej, a kto nie bo to bez sensu. Sam napisałeś, ze planu tu doradzane są złe. Więc daj konkretne argumenty albo odwołanie do literatury (oczywiście nie do książki Weidera albo Arnolda, bo te tracąc czas kiedyś przeczytałem)
Nie chcę tu się licytować kto wie więcej, a kto nie bo to bez sensu. Sam napisałeś, ze planu tu doradzane są złe. Więc daj konkretne argumenty albo odwołanie do literatury (oczywiście nie do książki Weidera albo Arnolda, bo te tracąc czas kiedyś przeczytałem)
Polecane artykuły