WITAM WSZYSTKICH.Najpierw troche o mnie na siłowni ćwicze ok 5lat z przerwami.Wiadomo poczatkowe lata zmarnowane brak wiedyzy o treningu brak diety itd.Od ok 3 lat konkretny trening tylko że zdażały mi się przerwy w których nie ćwiczyłem... Obecnie planuje zakończyc robienie masy i wejść na redukcje jeszcze z tydzień poćwicze bo właśnie kończy mi sie Xp później tydzień przerwy i redukcja zobaczymy jak bedzie...pozdrawiam i czekam na opinie i parady co do redukcji. W planach mam 3 dniowy trening przeplatany interwałami...no i oczywiscie dieta na początek obetne wegle delkatnie pozniej bede obserwował i dostosowywał diete oto foty proszę nic nie wpisywac aż nie zakończe wklejanie fot pozdro
...
Napisał(a)
WITAM WSZYSTKICH.Najpierw troche o mnie na siłowni ćwicze ok 5lat z przerwami.Wiadomo poczatkowe lata zmarnowane brak wiedyzy o treningu brak diety itd.Od ok 3 lat konkretny trening tylko że zdażały mi się przerwy w których nie ćwiczyłem... Obecnie planuje zakończyc robienie masy i wejść na redukcje jeszcze z tydzień poćwicze bo właśnie kończy mi sie Xp później tydzień przerwy i redukcja zobaczymy jak bedzie...pozdrawiam i czekam na opinie i parady co do redukcji. W planach mam 3 dniowy trening przeplatany interwałami...no i oczywiscie dieta na początek obetne wegle delkatnie pozniej bede obserwował i dostosowywał diete oto foty proszę nic nie wpisywac aż nie zakończe wklejanie fot pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
asy na maksa
fotograf lepsze pozy wali ahh ta noga ugieta w kolanie jezioro łabędzi mmm boosko hehehh

...
Napisał(a)
konkret mi sie podoba szczegolnie lapa
...
Napisał(a)
NO I TO BY BYŁO NA TYLE
Zmieniony przez - andrewipaj w dniu 2008-05-15 23:20:03
Zmieniony przez - andrewipaj w dniu 2008-05-15 23:20:03
...
Napisał(a)
Klatka ramiona dobre
Plecy nogi do poprawy
Powycinasz i bedzie dobrze
Sog
Plecy nogi do poprawy
Powycinasz i bedzie dobrze
Sog
...
Napisał(a)
nie jest zle, ale otoczka (2 typow w majtasach wyginajacych sie do lustra w szatni) to trche gejowo.pl
Zmieniony przez - arcy88 w dniu 2008-05-15 23:42:02

Zmieniony przez - arcy88 w dniu 2008-05-15 23:42:02
...
Napisał(a)
arcy88 czy otoczka gejowo pl nie wydaje mi sie zwykła szatnia na siłowni a co może masz jakieś złe wspomnienia z tego miejsca hehe pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!