...
Napisał(a)
hejka-chce wybrac pomiedzy kb i mt-chodzi przedewszystkim o to czy mozna porownac skutecznosc w realnej walce tych dwoch sw,szybkosc(tym samym latwosc) uczenia sie,co jest tansze(chce trenowac w wawie),czy bede musial kupic niezliczona ilosc ochraniaczy itp(sami wiecie kaska tez jest wazna)jezeli to jest temat obstukany to pokazcie gdzie o tym poczytac
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja bym polecal tajski cenowo jest chyba troche drozszy od kicka ale chyba warto niech sie wypowiedza ci ci znaja kluby w wawie i ich poziom a co do ochraniaczy to na samym poczatku nie beda ci potrzebne bo powiedzmy minimum 1 miesiac to sie uczysz podstaw jak jest porzadny klub to rekawice dostaniesz ale ja bym wolal miec swoje a nie po 10 osobach zakladac feee
wiec jesli chodzi o zakupy to rekawice ochraniacze na piszczele ochraniacz na zeby i suspensor to wydatek od ok 120zl w gore choc na poczatek wystarczyc powinny rekaiwce i ochraniacz na zeby

Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
...
Napisał(a)
Muay-Thai, klubów w Wawie troche jest :)
Co Cię nie zniszczy to Cię wzmocni !!!
...
Napisał(a)
za tajski jak sie rozgladalem ok 100 za kb nie mam zielonego pojecia///a co jest latwiej przyswajalne?tzn czego sie szybciej naucze?jeszcze jedno- jestem raczej niski niz wysoki(176) tym samym mam maly zasieg ramion-bedzie to duzy problem?
...
Napisał(a)
"Co jest łatwiej przyswajalne?"...to tylko zalezy od Ciebie, dla nietorych moze byc to MT a dla innych KB... Ja bym poszedł na Tajski
"Lepiej zużywać się niż rdzewieć"
...
Napisał(a)
ja mam 178 cm i jakoś sobie radze ( MT ) jak uważasz że jetses niski to na MT i w klincz 

...
Napisał(a)
Ja bym wybrał Muay Thai 

SFD FIGHT CLUB
www.polskieserce.pl
www.pajacyk.pl
http://*******/lc22
...
Napisał(a)
Za 100 w Wawie możesz śmignąć sobie na MT do Valetudo Warszawa.Teraz troche ceny się zmieniły i za 100 możesz jednocześnie chodzić na MT,BJJ i zapasy więc myśle ,że się opłaca.Co do sprzętu to musisz mieć szczene i rękawice.Rozkład treningów i troche więcej informacji masz na www valetudo pl
"BÓG (+ JPII)--------------------HONOR-------------------OJCZYZNA"
================SFD FIGHT CLUB===============
"Chciałem by Warszawa była wielka (...) i dziś widzę ją wielką"
...
Napisał(a)
jak wszyscy proponuje muay thai i zgadzam sie z niwixem-jak jestes nizszy niz przeciwnik powinienes skracac dystans a tu muay thai ma duzo do powiedzenia(kolana,lokcie i klincz)
najslabsze psy najglosniej szczekaja
...
Napisał(a)
pawelek770 skad wiesz jaki jest jego przeciwnik jeszcze sie nigdzie nie zapisal. Nie fantazjujcie.
Polecam kick-boxing. Cenowo ok, 100 zl.
Zmieniony przez - Kask w dniu 2005-01-13 13:16:15
Polecam kick-boxing. Cenowo ok, 100 zl.
Zmieniony przez - Kask w dniu 2005-01-13 13:16:15
Nie spij, bo ci garnek zlota podrzuca.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Zapraszam do mojego postu zdrowiu
Następny temat