kiedys Michail lub ktorys z moderatorow przedstawil prosty plan stosowany bodajrze przez Niemieckich zawodnikow na sile... jemu ponoc w 10 tygodni dal 20 kg. sily w wyciskaniu. nie bede go tu wklejal... mam pytanie czy ktos go jeszcze testowal i jakie dal wyniki silowe???
ja wlasnie postanowilem podjac probe i zaczynam od jutra ten programik, do tego musze skonczyk A6W < tylko mam pytanko:jezeli przerwalem na 10 czy 11 dniu czy moge zaczac od niego czy jechac od nowa> a nastepnie zabieram sie za program na ramiona... tylko najpierw skoncze silowke o ktorej pisalem wyrzej!!! ale tu namieszalem heh
!!! Rezuss pozdrawia i thx za info !!!
ja wlasnie postanowilem podjac probe i zaczynam od jutra ten programik, do tego musze skonczyk A6W < tylko mam pytanko:jezeli przerwalem na 10 czy 11 dniu czy moge zaczac od niego czy jechac od nowa> a nastepnie zabieram sie za program na ramiona... tylko najpierw skoncze silowke o ktorej pisalem wyrzej!!! ale tu namieszalem heh

Ciezki charakter wiem mam z natury ale chce wierzyc w slonce nie chce juz wierzyc w chmury