Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
mam pytania:
czemu nie ma informacji o nowych postach ,a jedynie o nowych tematach i do tego tylko na stronie glowne, bo jak wejde juz w dany dzial to nie ma wyroznionych nowych postow? tylko ja tak mam ?
nie ma tutaj opcji "edytyj" i "cytuj" czy tylko ja jej nie zauwazylem ?
Szacuny
60
Napisanych postów
20426
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
84647
1. jak już przeczytasz jakiś temat to po ponowym wejściu do działu jego tytuł jest zaznaczony innym kolorem, tak więc bez problemu odróżnisz te które czytałeś od nieczytanych.
2. powiadomienia o odpowiedziach na swój post dostajesz mailem
3. opcja edytuj jest, ikonka listu z lupką cytowania niestety nie ma
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
"1. jak już przeczytasz jakiś temat to po ponowym wejściu do działu jego tytuł jest zaznaczony innym kolorem, tak więc bez problemu odróżnisz te które czytałeś od nieczytanych."
tak, wtedy wiem ze juz go czytalem ,ale nie wiem czy ktos czegos nie dopisal,da sie to jakos zmeinic ?
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
34
znowu sie zgadza , tylko ze to powiadomienie przychodzi na maila:/. wnoiskuje z tego ze nie sa tutaj specjalnie wyrozniane nowe posty, no ale trudno , jakos trzeba bedzie sobie dac rade. skoro inni sobie daja , to ja tez musze sie dostosowac ;)
Szacuny
57
Napisanych postów
10091
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
53086
Ale o co chodzi? Masz przeciez napisane, kto się ostatni odezwał i o której, poza tym post jest autoamtycznie podbijany w górę po jakijś odpowiedzi...nie widzę problemu.
Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.