...
Napisał(a)
jak to jest z hormonem wzrostu ten proszek z czym sie rozciencza powinny byc do tego jakies specjalne ampulki do rozcienczenia tego prochu czy jak ??? p.s to nie dla mnie :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
hormon to nie zabawka nie masz pojęcia to nie ruszaj tego
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
se poszukaj ..
"... i zesłał ich Pan na ziemię by siali zamęt i zniszczenie"
[ON]
...
Napisał(a)
hehe jak zwykle w tym dziale to nie zabawka to nie to tamto hehe ok :) szukam ale cos znalezc nie moge a nie chce mi sie tego czytac wszystkiego ale dobra skasuj tego posta i po sprawie i jescze niech mi ktos pojedzie nie bierz tego albo cos :):)
...
Napisał(a)
nie chce mi sie tego czytac wszystkiego
no to nam nie chce sie odpowiadać
Zmieniony przez - beter w dniu 2007-03-13 20:47:01
no to nam nie chce sie odpowiadać

Zmieniony przez - beter w dniu 2007-03-13 20:47:01
CEL CYKLU: wypchnąc na klatke ponad 120kg i powiekszyc sie wyglądowo....ło ku..waLOL
...
Napisał(a)
oj potrzebuje szybka odpowiedz czy sa ampulki dodatkowe z rozcienczalnikiem tego czy jak ale jak zwykle hehehe znajde troche wiecej czasu strace ale co tam
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
> Na górze proszek na dole woda
Raczej na gorze roze na dole fiolki.
Raczej na gorze roze na dole fiolki.
Run Forrest, run!
...
Napisał(a)
wiadro no comments
nie mam już słów na Twoje wypowiedzi 

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!