...
Napisał(a)
zawsze zastanawialem sie nad tribusteronem tzn chodzi mi o to ze liczmy konczymy przykladowy cykl z susty 10tygodni c5d i teraz jak dalej tribusteron po odblokowaniu czy juz mozna odrazu walic po cyklu zeby testosteron zostal podwyzszony czy po odblokowaniu gdzie orgaznim juz wlascieiwe powrocil do normalego stanu ciekawi mnie to bardzo prosze o wypowiedz i bez glupich docienk jak to kazdy tutaj lubi 

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ciekawy jestem wogole czy ten tribusteron to cos daje czy to taki nastepny testosterol 

...
Napisał(a)
trib działa,..i to nie w "pzedziale" tylko pzy odpowiednich dawkach tudziez połączeniu.......i nie nie ****a to nie testosterol.
jako dodatek do pct jak najbardziej....
solo do pct niezbyt....
jako dodatek do pct jak najbardziej....
solo do pct niezbyt....
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
odblok walisz jak juz dany srodek nie działa
kup klomid nie kombinuj
kup klomid nie kombinuj
...
Napisał(a)
Bazz widzisz co napisalem? ja sie pytam jak to jest po cyklu a nie to co napisala firma przykladowo olimp to ja tez wiem ze tribusteron wyruwnuje poziom testersteronu w organizmie itd..
...
Napisał(a)
nie konbinuje tylko mi chodzi zeby pozostal jak najdluzej podwyzszony poziom testesteronu po cyklu ...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!