Szacuny
0
Napisanych postów
60
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
581
Zastanawiałem sie ostatnio jaka jest realna, dolna granica procentowej zawartości tłuszczu w organiźmie. Nie za bardzo mogłem w necie znaleźć takie informacje więc może coś na ten temat wiecie. Moja zawartość to pomiędzy 17 a 18%. A na ile procent waszym zdaniem najnizej można zejść?
I tak jeszcze z czystej ciekawości: jakie sa Wasze procentowe zawartości tłuszczu w organiźmie?
Szacuny
0
Napisanych postów
60
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
581
ale najpierw opisz jak sam obliczyłeś>Plis Nie musiałem obliczać. Mam wagę, która robi to za mnie.
Podaje mi moją wagę, zawartość w organiźmie tłuszczu, wody, mięśni, wagę kości i zapotrzebowanie na kcal.
Szacuny
6
Napisanych postów
1332
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
8007
jak już kolega wspominał liczy sie rzeźba. Co z tego jak masz 10 % fatu jak przy takim wzroscie waga maluska i pewnie z mięśniami słabiutko. Efekty wizualne > liczny
Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3
@ Darakk
Na rzeźbę nie narzekam (choć bez przesady), dla mnie liczy się wytrzymałość siłowa i power w szponie jeśli wiesz co to znaczy :). Na razie odbijam się od dna (za dużo pracy biurowej), ale przy podobnym % podciągałem się na jednym (każdym) ręku. To się liczy (we wspinaniu). Pozdr.